Nagy István hírek

Politikus › Nagy István

Az agrárminiszter megszüntetné az osztatlan földtulajdont

20.05.06 15:05

Nagy István közlése szerint a gúzsba kötött állapotot fel kell oldani a magyar mezőgazdaságban.

A Magyar Falu Program a járványidőszakban sem áll le

20.05.05 10:07

A Magyar Falu Program keretében, több mint 25 millió forintból újult meg 795 méternyi útszakasz Győrladaméron. A projekt hivatalos átadásán Nagy István agrárminiszter, a térség országgyűlési képviselője is részt vett.

Új törvényjavaslat vethet véget az osztatlan közös földtulajdon több évtizedes kálváriájának

20.04.29 13:10

Az Agrárminisztérium által benyújtott törvényjavaslat célja az osztatlan közös földtulajdon felszámolása és az optimális méretű, stabil, átlátható tulajdoni viszonyokkal rendelkező birtokszerkezeten alapuló hazai agrárium kialakítása.

Védőmaszkokat adományozott az agrárminiszter

20.04.24 07:35

Nagy István agrárminiszter 3100 védőmaszkot adományozott 1,2 millió forint értékben Győr-Moson-Sopron megye valamennyi polgárőrének, ezzel köszönve meg önkéntes munkájukat.

A kormány csomagja komolyan érinti a kertészeti ágazatban dolgozókat is

20.04.22 17:46

A kormány gazdaságvédelmi és gazdaság-újraindítási akcióterve komolyan érinti az agráriumot és azon belül például a kertészeti ágazatban dolgozókat - mondta a kormányszóvivő szerdán, a Facebookon közzétett felvételen.

Nagy István: virágvásárlással segíthetjük a bajba került ágazatot

20.04.21 17:37

Virágvásárlásra bíztatta a lakosságot az agrárminiszter kedden a Somogy megyei Szőlősgyörökön. Nagy István újságíróknak azt mondta: ezzel számos munkahely megmenthető, a környezet pedig otthonosabbá varázsolható a koronavírus-járvány…

A(z) "Nagy István" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Elkezdődtek a balatonfüredi borheteket

Megnyitották a balatonfüredi borheteket, a rendezvényen a borászok támogatását célzó 1,8 milliárd forintos támogatási csomagot jelentett be Nagy István agrárminiszter.

Gazdaság

Nagyvállalatokkal közösen dolgoznak az agrár startupok

Folytatódik a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara inkubációs programja; 2020 szeptemberében indul a második NAK TechLab inkubátor, amely egyedülálló lehetőség arra, hogy a startupok vezető nagyvállalati partnerekkel dolgozzanak…

Gazdaság

Óriási gyilkos darázs tartja rettegésben Amerikát: a szúrása halálos lehet

Egy hónapig vadásztak az Egyesült Államok északi részén megjelent ismeretlen rovarra, míg végre csapdába ejtették. Semmit nem tudnak róla, csak hogy a mérge rendkívül erős. A washingtoni agrárminisztérium emberei ejtettek…

Nagyvilág

A kávéval szokatlan dolgot művelt a koronavírus

Szétvált a két legnépszerűbb kávébabfajta piaci ára a koronavírus-járvány miatt: az itthon kedveltebb arabica jóval olcsóbb lett, miközben a robusta tartja az árát. Ritka, hogy a két termény nem együtt mozog a határidős piacokon, de minden…

 

Kategória ajánló