Nagy István hírek

Politikus › Nagy István

34 milliárd forint támogatást kapott eddig a húsfeldolgozó ágazat

19.12.02 12:01

A Vidékfejlesztési program keretében az eddig odaítélt több mint 150 milliárd forint támogatásból 34 milliárd forint jutott a húsfeldolgozó ágazatnak - mondta az agrárminiszter csütörtökön, Hernádon.

Ennyi az annyi: tízmilliárdokat kaptak a magyar borászatok

19.11.30 19:10

A Vidékfejlesztési Program keretében eddig 35 milliárd forint beruházási támogatást ítéltek meg a borászatok számára - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a XVIII. András-napi bormester-találkozón, pénteken, Somlójenőn.

Fókuszban az eredetvédelem a FAO és az Agrárminisztérium közös rendezvényén

19.11.28 17:22

Az eredetvédelmi oltalmi rendszerekről tanácskoztak hazai és nemzetközi szakemberek az Agrárminisztérium és az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) közös rendezvényén. A résztevők a rendezvény budapesti nyitónapját követően…

Több tízmilliárd forintból fejleszthetnek a borászok

19.11.28 16:25

A Vidékfejlesztési Program keretében eddig 35 milliárd forint beruházási támogatást ítéltek meg a borászatok számára – jelentette ki Nagy István agrárminiszter a XVIII. András-napi bormester-találkozón, Somlójenőn.

Nagy István: Magyarország továbbra is támogatja a FAO célkitűzéseit

19.11.27 13:16

Magyarország kész folytatni az eddigi sikeres együttműködést a Ensz Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezetével (Fao) és annak budapesti hivatalaival a szervezet céljainak elérése érdekében.

Nagy István: A tudományra, az innovációra kell építeni Magyarország jövőjét

19.11.25 14:11

A 20. század kutatási eredményeivel a 21. század kihívásaira nem lehet megoldást találni – mondta az agrárminiszter a hetven éves Mta Mezőgazdasági Intézet jubileumi tudományos ülésén.

A(z) "Nagy István" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Nagy István: Rendet kell tenni a borágazatban

Nagy lehetőség az idén induló borpromóciós program.

Gazdaság

A polgárok az áru színére, szagára és ízére panaszkodnak a leggyakrabban

A mezőgazdasági és a többi illetékes minisztérium folytatja az élelmiszerek ellenőrzését. A felmérések szerint a fogyasztók leginkább a termékek ízével, illatával és színével elégedetlenek. Ezenkívül a leggyakrabban arra…

Gazdaság

A polgárőrök munkáját kuvaszok segítik

Újabb öt kuvaszkölyköt kapott az Országos Polgárőr Szövetség. A kutyák kiképzésük után a bűnmegelőzési célú járőrszolgálatokban vesznek majd részt. Az 2018-ban indult program részeként az Agrárminisztérium és a Magyar…

Életmód

Méhcsaládonként ezer forintnyi támogatást kaphatnak a méhészek

Méhcsaládonként ezer forintnyi támogatást kaphatnak a méhészek, ami éppen a duplája az eddigi támogatásnak - mondta az agrárminiszter.

 

Kategória ajánló