Nagy István hírek

Politikus › Nagy István

Magyar éremesély hétfőn

Tegnap 20:25

Péni István a férfi kisöbű szabadpuska 3x40 lövéses összetett számában már dobogóra is állhat, a többiek kedden, feltéve, hogy előtte jól szerepelnek.

Jött, látott és ismét rabul ejtette a legkisebbek szívét

Tegnap 20:10

Stílusosan, sárkányhajón érkezett Csukás István mesehőse, Süsü, hogy ismét találkozzon egészen fiatal és idő közben szülővé érett rajongóival Balatonszárszón.

Eső és pozíciózárás miatt csökkentek az árak Chicagóban

Tegnap 06:49

Amerikai mínuszokkal zárult a hét az agrártőzsdéken. Európában jobb hangulatban telt a kereskedési nap. Chicagóban a búza 0,1 százalékot, a kukorica 2 százalékot, a szójabab 2,1 százalékot, a repce pedig 4,1 százalékot vesztett értékéből. Európában…

Pszichiáter segítségével dolgozza fel Gór Nagy Mária, hogy megtámadták

21.07.31 13:38

Ahogy megírtuk, Gór Nagy Máriát kirabolták a minap a villamoson. A színésznőt eközben meglökték, kiesett a villamos ajtaján, majd kórházba került. Most azonban már otthon lábadozik, azt nyilatkozta, jobban érzi magát, de még idő kell ahhoz, hogy…

Ősi időjóslás augusztusra

21.07.31 09:31

„Bőséges gyümölcstermést jelez jó idejével Szent István napja” - tartja a népi hagyomány. Őseink sokszázéves tapasztalattal a hátuk mögött vélekedtek így.

Közútkezelői tájékoztatás

21.07.30 14:47

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a "Kossuth Művelődési Központ" Nonprofit Kft. megrendezi a "Szent István Ünnepe"elnevezésű szabadtéri zenés, táncos rendezvényt A rendezvényhez kapcsolódó tűzijáték biztonságos lebonyolítása…

Építőtáborozók rendezik a Kis-Balaton környezetét

21.07.30 12:47

A fiatalok az alapoktól megismerhetik, hogy miért is van szükség például a csatornatisztításra, vagy hogy mit jelent az algásodás.

A(z) "Nagy István" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Elkezdik a kajak-kenusok és a birkózók

Több olyan magyar sportoló szerepel hétfőn a tokiói olimpián, aki éremesélyes, közülük a sportlövő Péni István a férfi kisöbű szabadpuska 3x40 lövéses összetett számában már dobogóra is állhat, a többiek kedden, feltéve, ha…

Ország

Dancing with the Stars 2: világklasszis lábai vannak az új versenyzőnek

Magyarország egyik legszebb lábait birtokolhatja Nagy Réka, aki szintén az esélyesek közé léphet a Dancing with the Stars második évadában.

Ország

Éremesélyes magyarok kezdenek – sportolóink hétfői programja

Kezdődnek a kajak-kenu-versenyek, szőnyegre lép az első magyar a birkózó-versenyeken, legjobb számában áll lőállásba Péni István, fontos meccs vár két csapatunkra is. Erős napja lesz a magyaroknak a hétfő.

Nagyvilág

Ivanuša: Az oltás a legjobb védelem a koronavírus ellen

A koronavírus elleni legjobb védelem az oltás, mutatott rá az Egészségügyi Világszervezet (WHO) belgrádi irodájának vezetője, dr.

 

Kategória ajánló