Nagy Imre hírek

Politikus › Nagy Imre

Nagy Imre unokája: egy "álom sírgödre" maradt a szobor helyén

18.12.28 19:17

Gyertyagyújtással tiltakozott a Demokratikus Koalíció és a Nagy Imre Társaság budapesti szervezete Nagy Imre egykori miniszterelnök szoborkompozíciójának elszállítása miatt pénteken a fővárosi Vértanúk terén.

A Jászai Mari térre kerül a mártír miniszterelnök emlékműve

18.12.28 13:47

Pénteken a reggeli órákban elszállították az Országház tőszomszédságából, a Vértanúk teréről a Nagy Imre szoborkompozíciót. Wachsler Tamás, a Steindl Imre Program vezetője arról tájékoztatta közleményben az MTI-t, hogy a Steindl Imre Program…

Nem „csak" Nagy Imre emlékét gyalázták meg az emlékmű elbontásával

18.12.28 13:29

Noha Orbán Viktor szerint „megváltotta a nemzet tiszteletre méltó vezetői közé a menetjegyét”, a fideszes házelnök Kövér László a legrosszabb fajta kommunistának nevezte Nagy Imrét. Szobrának azonnali elszállításáról is ő dönthetett, hogy egy, a…

Elszállították Nagy Imre szobrát, a kommunista csőcselék áldozatainak emlékművét állítják fel

18.12.28 07:08

Pénteken a reggeli órákban (és nem éjszaka, ahogyan azt a baloldali média és Gyurcsány Ferenc hazudja) elszállították az Országház tőszomszédságából, a Vértanúk teréről a Nagy Imre-szoborkompozíciót.

Jánosi Katalin: Ki itt a legrosszabb fajta?

18.12.27 14:17

Az én nagyapám, aki kétszer is Magyarország miniszterelnöke volt, a fizetéséből bérelt lakásban lakott... Annyija volt, mint mikor munkába állt... soha semmije.

A(z) "Nagy Imre" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Wachsler Tamás: A Nagy Imre-szobornak kifejezetten jót tett, hogy áthelyezték

A Kossuth tér átépítéséért felelős Steindl Imre Program Nonprofit Zrt. vezérigazgatója szerint túl szűk volt a hely a szobornak a Vértanúk terén.

Politikus

„Imádkozunk a gyászoló családokért” – Orbán Viktor levélben fejezte ki részvétét a szlovák buszbaleset kapcsán, amiben 12-en vesztették életüket

Levélben fejezte ki részvétét Orbán Viktor miniszterelnök Peter Pellegrini szlovák kormányfőnek a Nyitragerencsér közelében bekövetkezett tragikus buszbaleset miatt – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát…

Esemény

A hősökre emlékeztek Jászberényben

Az 1956-os forradalom és szabadságharc leverésének, a szovjet csapatok bevonulásának 63. évfordulóján a nemzeti gyásznapon az áldozatokra emlékeztek.

Esemény

Elfogtak kilenc embert az Auróra szivárványos zászlójának felgyújtása miatt

A szélsőjobboldaliak október 23-án szedték le és gyújtották fel a zászlót, a rendőrség kihallgatta őket.

 

Kategória ajánló