Nagy György hírek

Ismert személy › Nagy György

Csányi Sándor üzlettársa ráhajtott a balatoni kikötőre

20.05.22 09:46

Nagy György azután vette át a tihanyi kikötő irányítását, hogy a cég állami támogatást nyert. Korábban egy Csányi Sándor érdekeltségébe tartozó cég a füredi kikötő fejlesztésére kapott pénzt.

Szarvas Péter döntött, kik kapják meg a Békéscsaba Kiváló Pedagógusa kitüntetést

20.04.26 13:34

Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere a hivatalos közösségi oldalán jelentette be: polgármesteri hatáskörben, a közgyűlés döntési jogkörét ellátva meghozta a döntést arról, hogy 2020-ban a pedagógus napon kik vehetik át a megtisztelő Békéscsaba…

Még több hátrányos helyzetű fiatalt támogatunk

20.03.06 20:10

Molnár Rolandot ismét elnökké választotta a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalok Egyesületének tagsága a civil szervezet tegnapi tisztújító közgyűlésén. Ez előre borítékolva volt, hiszen Molnár Roland az egyesület motorja, aki az alelnökkel, az…

Új főszerkesztő lesz a Népszava élén

19.11.06 16:49

A korábbi főszerkesztő-helyettes, Nagy György irányítja főszerkesztőként a Népszavát szerdától - közölte a napilap az MTI-vel.

Mutatjuk, ki lesz a Népszava új főszerkesztője

19.11.06 15:46

A korábbi főszerkesztő-helyettes, Nagy György irányítja főszerkesztőként a Népszavát szerdától - közölte a napilap az MTI-vel.

Magyar curling siker

19.11.03 19:37

A Szekeres Ildikó, Nagy György curlingpáros megnyerte a lengyelországi Lódzban rendezett World Tour-versenyt.

Mózes Szabolcs lett az Összefogás elnöke, Nagy József az egyik alelnöke

19.10.29 21:07

Orosz Örs szervezési alelnökként, Kovács György a szakmai munka koordinálásáért felelős alelnökként fogja segíteni a mozgalmat. Az Összefogás kilencfős elnökségének további tagjai: Bara Zoltán, Bauer Ildikó, Kotiers Róza, Nagy György és…

A(z) "Nagy György" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

A sportlövő-szövetség elnöke figyelmeztette a Pénit támadó Sidit

Nagy György fegyelmi eljárást is kilátásba helyezett.

Márka

Újabb balatoni hotel került kalapács alá

Folytatja értékes tóparti ingatlanjainak eladását a Balatoni Hajózási Zrt., most egy siófoki szálloda került sorra - számolt be a Népszava.

Ismert személy

A Pesti Hírlap tulajdonosa szerint teljesíthetetlen Karácsonyék elvárása

Milkovics Pál: Precedens nélküli, hogy egy napilap minden számából úgy követeljen magának négy oldalt egy külső szereplő, hogy a főszerkesztőnek beleszólása se legyen.

Ország

DAC-Slovan: az ősz rangadója a vírus árnyékában

A Fortuna Liga 11. fordulójának legnagyobb érdeklődéssel övezett találkozóját, a felvidéki „El Clássicót” a dunaszerdahelyi Mol Arénában rendezik meg, ahol a tabella két éllovasa, a Dac és a címvédő Slovan feszül egymásnak. Bernd…

 

Kategória ajánló