MVM Koncertek hírek

Kultúra és szórakozás › MVM Koncertek

Várjon Dénes zongoraestje

21.04.15 07:07

A Kossuth-díjas Várjon Dénes szólóestjével folytatódik az MVM Koncertek – A Zongora-sorozat április 20-án a Zeneakadémia Nagytermében.

Schubert-művek hangzanak el Farkas Gábor szólóestjén

21.02.28 05:43

Japánban aratott sikerei után újra a Zeneakadémia Nagytermében ad szólóestet a művész március 3-án, az MVM-koncertek – A Zongora sorozat keretén belül.

Különleges koncertközvetítés Balázs János otthonából

21.02.26 09:32

Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész és Vigh Andrea Liszt-díjas hárfaművész koncertjét hallgathatjuk meg élő közvetítés formájában.

Berecz Mihály szólóestje az MVM-koncertek sorozatban

21.01.11 11:16

Az ifjú zongoraművész Johann Sebastian Bach Goldberg-variációit játssza majd az online követhető hangversenyen.

Berecz Mihály szólóestje az MVM Koncertek sorozatban

21.01.09 14:03

A világjárvány miatt Arkagyij Volodosz koncertje helyett Berecz Mihály zongoraestjét közvetítik január 12-én a Müpából. A koncertet 19.30-tól a Müpa honlapján, Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján láthatják élőben az érdeklődők.

Rendhagyó időpontban a hárfafesztivál - Augusztus elején rendezik meg Gödöllőn a Királyi Kastélyban a 22. fesztivált (aug. 6-9.)

20.07.28 14:13

Rendhagyó időpontban, augusztus 6. és 9. között, csütörtöktől vasárnapig, magyar hárfaművészek sokszínű koncertjeivel várja az MVM Koncertek a már 22. hárfafesztiválon, Gödöllőn, a Királyi Kastélyban a hárfa szerelmeseit. A világjárvány…

A(z) "MVM Koncertek" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Itt a teljes program: magyar művészeket jelentett be a VeszprémFest

Véglegessé vált az idei VeszprémFest programja. A korábban már meghirdetett Tom Jones, Jazz+Az és VeszprémFest Classic koncertek mellett jön az Lgt sztárjaival színpadra lépő Zenevonat, a 25 éves jubileumát ünneplő Cotton…

Kultúra és szórakozás

Várjon Dénes szólóestjével folytatódik a az MVM Koncertek - A Zongora-sorozat

Budapest - Az online koncerten Beethoven Esz-dúr quasi una fantasia szonátája, Liszt h-moll szonátája és Schumann Kinderszenen című műve szólal meg.

Top magyar cég

Eventex Awards: arany díjat nyert a Lounge Group

A Virtual Fundraising Event kategóriában nyertek az MVM Zenergia 2020-szal.

Magyar település

Hát ilyen nincs! Már megint a forgalommal szemben autózott egy kocsi az autópályán, ezúttal az M3-ason – Videón a képtelen manőver

Az ember azt hinné, hogy ez nem történhet meg, ám mégis újabb és újabb esetek látnak napvilágot. Ezúttal az M3-as autópályán, Bag térségben autózott a leállósávban a forgalommal szemben egy kék jármű. A járművezetőt a gödöllői…

 

Kategória ajánló