Műtárgy hírek

Gazdaság › Műtárgy

Újabb merülőhely nyílt meg a búvároknak

19.04.15 10:24

Görögország enyhít a víz alatti műkincseit érintő szigorú szabályozáson és lehetővé teszi, hogy a búvárok lemerülhessenek egyes ókori hajóroncsokhoz. Eddig csak régészek és különleges engedéllyel rendelkező búvárok csodálhatták meg és…

Új sorsot szánnak a tengeri hajóroncsoknak

19.04.12 20:18

Görögország enyhít a víz alatti műkincseit érintő szigorú szabályozáson és lehetővé teszi, hogy búvárok lemerülhessenek egyes ókori hajóroncsokhoz, amelyeket víz alatti múzeumokká alakítanak.

Ezt látnod kell: óriáslabda készül az Ipar úti körforgalomban

19.04.05 14:48

Egyedülálló, egy kézilabdát formáló műtárgy készül az Ipar út – Szigethy Attila út – Fehérvári út találkozásánál lévő körforgalomban. A különleges építmény kivitelezése a napokban megkezdődött, amennyiben az időjárási körülmények nem hátráltatják a…

A légkondicionáló miatt égett le a Brazil Nemzeti Múzeum

19.04.04 20:41

Egy légkondicionáló berendezésből indult ki a tavalyi tűzvész, amelyben leégett a Brazil Nemzeti Múzeum - ismertette a hét hónapig tartó vizsgálat eredményét csütörtökön a brazil szövetségi rendőrség.

Aranyozott ezüstkincsek kerültek vissza a keszthelyi kastélyba

19.04.03 13:26

Virág Zsolt elmondta: a 12 tányért és 12 kelyhet, valamint 9 kisebb kelyhet a bécsi Dorotheum tavalyi árverésén kikiáltási áron, több mint hatmillió forintért vásárolta meg a magyar állam.

Műtárgybefektetési indexet indított a BÁV

19.04.02 17:23

Műtárgybefektetési index néven trendkutatást indított a BÁV Aukciósház és Záloghitel Zrt., a mutató a magyar vásárlók műtárgybefektetési szándékának alakulását méri fel - közölte a BÁV kedden az MTI-vel.

A(z) "Műtárgy" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Részvényből aranyba: felvásárolták a BÁV teljes aranykészletét

A veszélyhelyzet kihirdetése óta olyan mértékben megugrott a hazai kereslet a befektetési aranytömbök iránt, hogy alig több mint egy hét alatt a BÁV teljes rendelkezésre álló készletét felvásárolták - közölte a vállalat.

Kultúra és szórakozás

Egész Egyiptomban fertőtlenítik a múzeumokat

A kairói Egyiptomi Múzeumban egy kis karbantartás is lesz.

Gazdaság

Sikeresen szerepelt a Magyar Telekom az 5G frekvenciaárverésen

A Magyar Telekom az 5G-hez és a szélessávú mobil szolgáltatásokhoz kapcsolódó frekvenciahasználati jogosultságok tárgyában kiírt árverésen az alábbi frekvenciablokkok használati jogosultságát nyerte el:

Kultúra és szórakozás

Kifordítva – Megnyílt az Oszmi virtuális bábkiállítása

A Bábszínházi Világnap alkalmából nyílt meg az OSZMI virtuális kiállítása Kifordítva – bábtechnikai kulisszatitkok címmel. Milyen bábtípusok vannak? Mi az a gapit? Láttak már stucnit? A virtuális kiállítást a pécsi ‘Kifordítva. Mesés…

 

Kategória ajánló