Műtárgy hírek

Gazdaság › Műtárgy

Ismét licit alatt a Villás Galéria festményei

19.05.02 15:42

Az eddigi, nagy sikerű árverések után ismét lehet licitálni a Villás Galéria képeire és műtárgyaira.

Szíriából és Irakból lopott műkincsekkel kereskednek a Facebookon

19.05.02 15:03

Szíriából és Irakból kicsempészett műkincsek eladását és felvásárlását bonyolítják a Facebookon illegális műkincs-kereskedelemmel foglalkozó hálózatok - derült ki a BBC riportjából.

Két elnök is megemlékezik Leonardo haláláról

19.05.01 23:30

Az 500 éves évforduló alkalmából ősszel kiállítás nyílik az életműből a párizsi Louvre múzeumban, amit csakis előzetes regisztráció alapján lehet megtekinteni.

Notre-Dame - Kész csoda, hogy a katedrális még áll, mondta a tűzoltóság szóvivője

19.04.19 17:39

Az építészek és az építőmunkások stabilizálták a párizsi Notre-Dame székesegyház tűzvészben meggyengült struktúráját, és a tűzoltók péntek éjjel megkezdték a levonulást a katasztrófa helyszínéről - jelentette be péntek éjjel a tűzoltóság.

A műkincsek 90 százalékát sikerült megmenteni a Notre-Dame-ból

19.04.18 06:15

A műkincsek és ereklyék 90 százalékát sikerült kimenteni a párizsi Notre-Dame-ból a pusztító lángok elől biztosítási szakértők közlése szerint.

Vége a BÁV-Zálognak

19.04.17 10:06

A Fővárosi Törvényszék Cégbírósága végzésével a BÁV-Zálog Pénzügyi Szolgáltató Zrt. „v.a.” társaságot a cégjegyzékből törölte.

Megvan, melyik biztosítónak fájhat a Notre-Dame leégése

19.04.17 10:03

Állami tulajdonú épületként nem volt biztosítása a Notre-Dame-nak, de ha lett volna, akkor sem lenne elég a tűzkárok fedezésére. Franciaország legnagyobb biztosítójáról, az Axáról azonban kiderült, felelősségbiztosítási jogviszonyban...

A(z) "Műtárgy" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Műtárgyakat ajánlanak fel az ápolóknak és orvosoknak a kitartó munkáért

Műtárgyakat és az azok eladásából befolyó teljes összeget ajánlották fel műgyűjtők az egészségügyben kitartó és kemény munkát végző Szent László Kórház, valamint a nehéz helyzetbe került Gödöllői Királyi Kastély…

Kultúra és szórakozás

Teljesen felújítják a zalaegerszegi Göcseji Múzeumot

Látványos szakaszához érkezett a zalaegerszegi Göcseji Múzeum neobarokk műemléképületének és kiállítótereinek teljes külső és belső felújítása.

Gazdaság

Sikeres volt az AutoWallis kötvényaukciója

Túljegyzéssel zárult az AutoWallis mai aukciója a Magyar Nemzeti Bank Növekedési Kötvényprogramja keretében. Az ajánlatokból elfogadott 3 milliárd forint névértékű 10 éves kötvényt 2,827 százalékos átlagos hozammal…

 

Kategória ajánló