Műtárgy hírek

Gazdaság › Műtárgy

Az évszázad üzletét ütötték nyélbe egy árverésen

19.07.02 20:20

Hétszázharmincötezer fontért (252 millió forint) kelt el a híres lewisi sakkfigurák egyike, amelyet mindössze néhány fontért vásárolt meg 1964-ben egy gyanútlan műtárgykereskedő Skóciában.

Műtárgynak minősítették a legdrágább autót

19.06.29 12:05

Súlyos milliárdokat kell fizetnie annak, aki Ferrari 250 GTO-t akar és ez a helyzet csak súlyosbodik majd a mostani döntéssel, miszerint minden eredeti példány műtárgynak minősül.

Műkincsmentés. Önjelölt restaurátorok – ötszáz éves alkotások

19.06.25 12:44

Hónapokig tartó munkával sikerül megmenteniük hivatásos spanyol restaurátoroknak azt a 16. századi műemlékszobrot, amelynek engedély nélkül végzett, szakszerűtlen és elrontott felújítása botrányt kavart a dél-európai országban tavaly. The post…

Szombathely fővárossá vált az éjjel

19.06.24 12:35

A Múzeumok éjszakája országos rendezvénysorozat kiemelt helyszíne volt Szombathely. Sárvár, Körmend és Kőszeg is csatlakozott az országos programsorhoz.

Százéves a Hopp Múzeum, jubileumi kiállítással ünnepelnek

19.06.19 20:50

Százéves a Hopp Múzeum, jubileumi kiállítással ünnepelnek Éppen 100 éve, hogy a világutazó Hopp Ferenc elhunyt, és a magyar államra hagyta Andrássy úton álló villáját és 4000 darabból álló műgyűjteményét azzal a feltétellel, hogy annak helyén múzeum…

A(z) "Műtárgy" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Részvényből aranyba: felvásárolták a BÁV teljes aranykészletét

A veszélyhelyzet kihirdetése óta olyan mértékben megugrott a hazai kereslet a befektetési aranytömbök iránt, hogy alig több mint egy hét alatt a BÁV teljes rendelkezésre álló készletét felvásárolták - közölte a vállalat.

Kultúra és szórakozás

Elloptak egy van Gogh-festményt egy holland múzeumból

Elloptak egy Vincent van Gogh-festményt egy, a koronavírus-járvány miatt bezárt hollandiai múzeumból.

Gazdaság

Sikeresen szerepelt a Magyar Telekom az 5G frekvenciaárverésen

A Magyar Telekom az 5G-hez és a szélessávú mobil szolgáltatásokhoz kapcsolódó frekvenciahasználati jogosultságok tárgyában kiírt árverésen az alábbi frekvenciablokkok használati jogosultságát nyerte el:

Kultúra és szórakozás

Az új koronavírus keresztbe tett az IFA amerikai terjeszkedésének

Lefújták a CE Week nevű New York-i kiállítást is a járvány miatt.

 

Kategória ajánló