Muszlim hírek

Kultúra és szórakozás › Muszlim

Botrány Bécsben: a magyar munkavállalókat büntetik, és muszlim gyűlöletkampányra használják

18.10.26 11:37

Heinz-Christian Strache alkancellár pártja új kampányba kezdett. Azzal büszkélkednek, hogy csökkentették egyes külföldi munkavállalók családi pótlékját. A plakátokon muszlimok ellen uszítanak, miközben az új szabály érintettjei döntő többségükben…

Áttért az iszlámra az ír popikon, Sinead O'Connor

18.10.26 10:33

A '90-es évek toplistás ír énekese, Sinead O'Connor otthagyta a katolikus egyházat, muszlim lett. De ha ez még nem lenne elég: zavart mentális állapotban propagálja az iszlámot.

Az ENSZ szerint a burkatilalom sérti muszlim nők emberi jogait

18.10.24 13:42

A Soros György befolyása alá tartozó ENSZ Emberi Jogi Bizottságának állásfoglalása szerint a 2011-ben bevezetett burkatilalom aránytalanul korlátozza a franciaországi muszlim nők emberi jogait.

Összecsaptak a keresztények és a muszlimok

18.10.21 18:45

Legkevesebb 55 ember vesztette életét a közép-nigériai Kaduna szövetségi tagállamban keresztények és muszlimok összecsapásaiban - közölte vasárnap egy névtelenséget kérő kormánytisztviselő.

A(z) "Muszlim" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Radikális muszlim tanokat hirdető alapítvány nyit iskolát Budapesten?

Radikális iszlám tanokat is hirdettek annak a török alapítványnak az iskoláiban, amely most Budapesten nyithat oktatási intézményt.

Közélet

Két határsértőt fogtak el a rendőrök

A férfiak nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon.

Közélet

Lezárult a nyomozás a párizsi terrortámadás ügyében

A per leghamarabb egy év múlva kezdődhet el.

Nagyvilág

Palkovics László: 1956 különleges helyet foglal el szívünkben

Magyarország szuverén állam, amely emelkedő pályán áll, és ez nem lehetne így 1956 nélkül. Őrizzük keresztény európai értékeinket – mondta a miniszter.

 

Kategória ajánló