Muszlim hírek

Kultúra és szórakozás › Muszlim

„Roy” csupán egy poénnak tartja a felesége náci karlendítését

19.01.23 00:06

Beszédes, hogy Sneider elsőként a 444.hu-nak reagált a felesége náci kézmozdulatait bemutató felvételre, amelyen – mint mondta – szórakoznak és poénkodnak a résztvevők.

A Jobbik elnöke szerint jobb egy muszlim, mint egy zsidó

19.01.22 00:48

Egy elfeledett hangfelvétel tanúsága szerint Sneider Tamás egykor azt mondta: ha valaki a muzulmán hitre tér át, az még mindig jobb, mintha zsidó lenne.

Egy brit férfit is megpróbáltak lefejezni a skandináv lányokat meggyilkoló muszlimok

19.01.09 16:59

Egyre több hátborzongató részlet derül ki azokról a szélsőséges iszlamistákról, akik még december közepén brutális kegyetlenséggel meggyilkoltak, majd meggyaláztak két skandináv lányt Marokkóban.

Golden Globe 2019: a hat legviccesebb pillanat

19.01.08 21:14

Az idei Golden Globe gálán nem volt annyi a megosztó beszólás és a politikai áthallás, mint a korábbi években, helyette inkább a diverzitáson volt a hangsúly, amelynek köszönhetően egyre több a fekete, ázsiai, muszlim etc. jelölt a rangos hollywoodi…

Mecsetadó: jobb lenne, ha a hívek tartanák el a vallási közösségeket

18.12.27 15:14

Muszlim egyházi adó, úgynevezett mecsetadó bevezetését sürgetik német kormánypárti politikusok a muszlim közösségek külföldi befolyásolásának visszaszorítására - ha saját híveik tartják el őket, nem lesznek rászorulva külföldi államok támogatására.

A(z) "Muszlim" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Hannover az első német tartományi főváros, ahol muszlim polgármestert választottak

A török származású politikus természetesen a Zöldek színeiben indult.

Közélet

Tizennégy illegális migráns a megyében

A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

Közélet

Hazaküldték a terroristát, csak épp nem szóltak az érintett országnak, hogy megy

A brit rendőrök a Heathrow reptéren tartóztatták le a 26 éves férfit, aki egyike volt a nyolc embernek, akiket Törökország terrorcselekmény gyanúja miatt deportált – írja a Guardian. A török kormány már többször jelezte, hogy az általuk…

Nagyvilág

Az ĽSNS együttműködik négy parlamenten kívüli párttal

Az ĽSNS, a Národná koalícia, a KDŽP Aliancia za Slovensko, a Priama Demokracia és a Doma dobre politikai formációk képviselői aláírtak egy memorandumot a nemzeti és keresztény pártok választások előtti…

 

Kategória ajánló