Muszlim hírek

Kultúra és szórakozás › Muszlim

Milliónyi muszlim fiatal indulhat el hamarosan Algériából Európába

19.03.03 12:23

Az új típusú invázióról és Abdelaziz Bouteflika esetleges újraválasztásáról írt Éric Zemmour a Le Figaro hétvégi számában.

Bezárták a pécsi dzsámit

19.03.03 09:53

Péntekenként száz muszlim imádkozik rendszeresen a most néhány hónapra bezárt pécsi kis dzsámiban - a Szabad Pécs szerint ez zavarhatta a fenntartót.

Kóser átvágás – oda az organikusság

19.02.26 17:58

Uniós bírósági ítélet szerint nem lehet több organikus kóser hústermékhez jutni Európában.  Jelentős presztízs és gazdasági vereséget szenvedtek azok a kóser húsfeldolgzó cégek, amelyek organikus termékként értékesítették eddig portékáikat.…

Hazatérés

19.02.21 15:22

A MSZP közleményt adott ki azok után, hogy az Index és a többi nemzetallergiás (nem) propagandamédia világgá kürtölte a hírt: „Több száz venezuelai migránst fogadott be titokban a kormány.”

A muszlim szavazók döntő többsége a baloldali pártokat preferálja

19.02.19 12:13

Brit, francia és belga adatok alapján az elmúlt évek meghatározó választásain a muszlim szavazók döntő többsége a baloldali pártokat preferálta - derül ki a Migrációkutató Intézet legújabb tanulmányából.

Születőben a nagy muszlim állam Európa területén?

19.02.05 18:10

Sok szempontból igaz lehet, hogy újra elkezdődött a hidegháború – hívta fel rá a figyelmet Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő.

Ferenc pápa és a muszlim nagyimám is a vallási fanatizmus visszaszorítására szólított fel

19.02.05 07:01

Emellett a háborúk befejezésének fontosságáról is beszélt a keresztény egyházfő Abu-Dzabiban, míg a nagytekintélyű kairói nagyimám "keresztény testvéreink" védelméről és a kulturális integráció fontosságáról szólt.

A(z) "Muszlim" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Hannover az első német tartományi főváros, ahol muszlim polgármestert választottak

A török származású politikus természetesen a Zöldek színeiben indult.

Közélet

Huszonkét migránst fogtak el éjjel Homorúdon

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások szerdán 23 óra 10 perckor Homorúd külterületén 22 külföldi férfit tartóztattak fel, akik afgán állampolgárnak vallották magukat.     A migránsok sem…

Nagyvilág

Az ĽSNS együttműködik négy parlamenten kívüli párttal

Az ĽSNS, a Národná koalícia, a KDŽP Aliancia za Slovensko, a Priama Demokracia és a Doma dobre politikai formációk képviselői aláírtak egy memorandumot a nemzeti és keresztény pártok választások előtti…

 

Kategória ajánló