Muszlim hírek

Kultúra és szórakozás › Muszlim

Muszlimokat fenyegetett egy 14 éves fiú a közösségi médián keresztül

19.03.21 08:50

Vádat emeltek Ausztráliában egy tizennégy éves fiú ellen, mert a közösségi médián azzal fenyegetőzött, hogy végez egy mecsetben imára összegyűlt muszlimokkal - jelentették rendőrségi források csütörtökön.

Tömegesen gyilkolják a keresztényeket Nigériában

19.03.18 17:41

Február óta a muszlim milíciák 120 emberrel végeztek és 140 otthont romboltak le. A főáramú média ingerküszöbét azonban nem éri el a vérengzés.

Bayer Zsolt megigazította az alufóliasisakját, majd leírta, hogy az új-zélandi mészárlást talán a bevándorláspártiak szervezték

19.03.16 20:35

Nem várt kihívás elé állította a kormánypropagandistákat a 49 ártatlan muszlim férfi, nő és gyerek halálával járó új-zélandi tömegmészárlás, hiszen a rongyosra koptatott migránsozás egyik alappillére, hogy a muszlim bevándorlók hozzák magukkal a…

Minden ötödik Franciaországban született gyerek muszlim nevet kap

19.03.09 11:05

2016-ban a Franciaországban született gyerekek közel 19%-a muszlim nevet kapott. 2017-ben ez az arány tovább erősödött.

Még a holokauszt is előkerült: démonaikkal küzdenek a demokraták

19.03.08 14:14

Egy képviselő megvédte Ilhan Omart annak legutóbbi antiszemita megnyilvánulása után. Sőt, még rá is dobott egy lapáttal.

Lehet-e muszlim Németország kereszténydemokrata kancellárja?

19.03.06 19:53

Vita kezdődött a német Kereszténydemokrata Unióban arról, hogy lehet-e muszlim vallású CDU-s politikus Németország kancellárja. „Miért ne, ha jó politikus, és képviseli értékeinket és politikai nézeteinket” – vélte Ralph Brinkhaus, a CDU és a bajor…

A(z) "Muszlim" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

A muszlimok miatt már a Márton-napi népszokásokról is le kell mondania a németeknek

A Márton-napi színdarabban „csúnya dolgokat” mondott Szent Márton, ezen kiakadt egy helyi muszlim és azonnal beindult a bocsánatkérés-cunami.

Közélet

Sajtóértesülés: A német kormány egy éven belül átalakítaná az EU menekültügyi rendszerét

A Welt am Sonntag szerint a német soros elnökség és az Európai Bizottság német vezetésének kettőssége kedvező körülményeket biztosít.

Közélet

Gyarmati István: Folyamatosan magas szinten kell tartani a terrorkészültséget

Ukrajnában és sok más helyen is arra kell számítani, hogy a helyi és nemzetközi terroristák együttműködnek a szervezett bűnözéssel – mondta a biztonságpolitikai szakértő.

Nagyvilág

„Az oroszlánok elé nem keresztényeket, hanem zsidókat vetnek”

130 éve, 1889. november 16-án született Kéthly Anna, a magyarországi demokratikus baloldal, a szociáldemokrácia egyik legfontosabb politikai vezetője. Kéthlyt a magyar emlékezet főleg az 1956-os és azután vitt,…

 

Kategória ajánló