Muszlim hírek

Kultúra és szórakozás › Muszlim

Ahogy Kína közel-keleti befolyása nő, úgy deportálják egyre nagyobb számban a muszlim országok az ujgur menekültjeiket

21.06.09 23:58

Egyiptomból, Szaúd-Arábiából és az Egyesült Arab Emírségekből már eddig is érkeztek ilyen történetek, de a vallási szolidaritás, úgy tűnik, már az ujgurok számára ezidáig biztonságosnak vélt Törökországban is eltűnőben van.

Az „iszlámtérkép” miatt fenyegetőznek az ausztriai muszlimok

21.05.29 17:55

A térkép célja, hogy áttekintést nyújtson a muszlim intézményekről, és megjelölje azokat, amelyek a „politikai iszlámot” képviselik. 

A(z) "Muszlim" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Terrorvádakkal állítják bíróság elé Kanadában a muszlim családot elgázoló férfit

"Nagyon fontos, hogy azonosítsuk a fehér felsőbbrendűség ideológiájának szörnyű fenyegetését Kanadára nézve" - mondta a miniszterelnök helyettes.

Nagyvilág

Azbej Tristan államitkár felújított kolostort adott át Libanonban

Az eseményen ünnepi beszédet mond üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps program megvalósításáért felelős államtitkár.

Nagyvilág

Steiner Kristóf: Túlságosan szeretjük Magyarországot ahhoz, hogy hagyjuk teljességgel tönkretenni

„Sem a kereszténység, sem a demokrácia, sem pedig a magyarságtudat nevében nem fair olyan törvényeket bevezetni, amelyek a vallást, a tisztességességet és a hagyományőrzést egyszerű eszközként használják fel.”

Ország

Nézőpont: Csúcsot döntött a vakcinapártiság

A magyarok 80 százaléka oltáspárti és 70 százalékuk nem ért egyet a kínai vakcina betiltásával, amit a baloldal korábban követelt – ez derül ki a Nézőpont Intézet múlt heti felméréséből.

 

Kategória ajánló