Müpa hírek

Kultúra és szórakozás › Müpa

A vírus miatt elmarad a Nemzeti Filharmonikusok évadnyitó hangversenye

20.09.21 13:59

A Nemzeti Filharmonikusok vezetősége sajnálattal tájékoztatja a Kedves Közönséget, hogy a péntek estére (szeptember 25. 19.30 Müpa) kitűzött Évadnyitó hangversenyük járványügyi elővigyázatossági okok miatt Elmarad!  Kollégáik…

Szigorú óvintézkedésekkel indul a színházi évad

20.08.27 18:43

A járvány miatt az Örkény Színházban decemberig fél házzal mennek az előadások, és a nézőknek kötelező lesz maszkot viselni. A Rózsavölgyi Szalon is óvatosan készül az évadra: a közönség csak hőmérőzés után léphet be.

Öt hónap után pénteken nyit újra a Müpa

20.08.25 07:18

Szigorú egészségügyi szabályok betartása mellett lesz látogatható.

Öt hónap szünet után pénteken újra kinyit a Müpa

20.08.24 17:31

A koronavírus-járvány miatti, öthónapos zárvatartás után a háromestés New Orleans Swingfesztivállal nyit újra a Müpa pénteken.

Már elektroakusztikus műveket is várnak a Müpa zenei pályázatára

20.07.25 12:07

Az intézmény így összesen 14 zeneművészeti kategóriában várja a 18. életévüket betöltött, magukat magyarnak valló pályázók munkáit.

Müpa Zeneműpályázat: új műfaji kategória, nyilvános a szakmai testület névsora

20.07.24 09:07

A Müpa 15., jubileumi évada alkalmából júniusban nagyszabású zeneműpályázatot hirdetett meg, amelynek elbírálását a most nyilvánosságra hozott, neves és elismert hazai szakemberekből álló hétfős szakmai testület fogja irányítani. További…

A(z) "Müpa" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Elkezdődött az első Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek

Május 7-től 18 napon át világsztárok és a hazai művészeti élet legizgalmasabb alkotói adják egymásnak a virtuális színpadot az első Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében, hogy ősbemutatókkal, különleges kompozíciókkal,…

Kultúra és szórakozás

Formabontó koncertfilmek a Budapest Ritmo-n

„Szükségből erényt, koncertből filmet” – ez a Budapest Ritmo idei mottója, amely a Bartók Tavasz keretében május 10. és 12. között különleges látványvilágú koncertfilmekkel várja az érdeklődőket.

Kultúra és szórakozás

Nemi erőszak, vagdosás késsel: újabb vádak Marilyn Manson ellen

Tizenöt másik nő után Ashley Morgan Smithline modell és színész is súlyos vádakat fogalmazott meg Marilyn Manson rockzenésszel szemben: ő többek közt azt állítja, a sztár megkötözte és megerőszakolta, és olyan sebet ejtett a testén…

Esemény

Formabontó koncertfilmek a Budapest Ritmo-n

„Szükségből erényt, koncertből filmet” – ez a Budapest Ritmo idei mottója, amely a Bartók Tavasz keretében május 10. és 12. között különleges látványvilágú koncertfilmekkel várja az érdeklődőket.

 

Kategória ajánló