Müpa hírek

Kultúra és szórakozás › Müpa

A Meztelen bohóc ma a “Müpá-ban”

20.04.25 07:35

A 2012-ben a Szigeten debütáló Recirquel Társulat egyik legsikeresebb darabja először lesz teljes egészében látható online a Müpa -Home közvetítéssorozat keretében. Egy csodálatos előadás az újcirkusz műfaj magyar képviselőitől, akiket a…

Müpa-koncertek otthonról

20.04.20 18:52

A héten folytatódik a válogatás a Müpa legsikeresebb produkciói közül, mások mellett a Nemzeti Filharmonikusok előadását és a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarának koncertjét hallhatják az érdeklődők Kobajasi Kenicsiró vezényletével.

Az évad végéig zárva tart a Müpa

20.04.18 19:25

Viszont hamarosan megkezdik a jegyértékeítést a 2020/2021-es szezon egyes előadásaira és koncertjeire.

Folytatódik a Müpa Home közvetítéssorozat

20.04.14 19:49

Folytatódnak a Müpa esti online közvetítései: a Müpa Home sorozat programjában Sinéad O'Connor koncertje mellett az Orfeo Zenekar és a Purcell Kórus előadása, valamint egy táncjátékkal előadott Peer Gynt szerepel.

Don't worry, be happy – és gyere Bobby McFerrin-koncertre!

20.04.04 17:22

Bobby McFerrin sokak számára „a fickó, aki a Don't Worry, Be Happyt énekelte”. Ő a szerzője és előadója ennek a majd' harminc évvel ezelőtt megjelent világslágernek, művészetének azonban ez csupán egy apró momentuma – erről koncertjén is…

Szerdán indul a Müpa Home közvetítéssorozat

20.03.27 00:07

Szerdán este 19 óra 30-kor indul a Müpa Home közvetítéssorozat, az intézmény virtuális koncerttermében a Nemzeti Filharmonikusok játékát lehet megtekinteni Kovács János vezényletével – közölte az

Szerdán indult a Müpa Home közvetítéssorozat

20.03.25 19:37

Szerdán este 19 óra 30-kor indult a Müpa Home közvetítéssorozat, az intézmény virtuális koncerttermében a Nemzeti Filharmonikusok játékát lehet megtekinteni Kovács János vezényletével - közölte az intézmény az MTI-vel.

A(z) "Müpa" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Egyedülálló programfolyamot indít Bartók születésének 140. évfordulójára a Müpa

Világpremierek is lesznek az ingyenes Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek előadásai között.

Kultúra és szórakozás

Áprilisban indul a Bartók-tavasz programja

Különleges élmény a fesztiválon: az oxfordi Sheldonian Theatre koncertterméből Sir John Eliot Gardiner és az English Baroque Soloists & Monteverdi Choir fog játszani.

Kultúra és szórakozás

Áprilisban indul a Bartók-tavasz programja

Különleges élmény a fesztiválon: az oxfordi Sheldonian Theatre koncertterméből Sir John Eliot Gardiner és az English Baroque Soloists & Monteverdi Choir fog játszani.

 

Kategória ajánló