MÚOSZ hírek

Közélet › MÚOSZ

A tavalyi év legjobb képei - kihirdették a Magyar Sajtófotó Pályázat díjazottjait

21.04.16 16:16

A MÚOSZ Fotóriporterek Szakosztálya által meghirdetett pályázat legjobb munkáiból a tervek szerint szabadtéri kiállítás nyílik és évkönyv is megjelenik majd.

Ők kaptak Magyar Sajtódíjat

21.03.16 12:19

Idén a Telex szerkesztősége, Lukács Csaba, a Magyar Hang újságíró-lapigazgatója, illetve Keller-Alánt Ákos, a Szabad Európa újságírója kapták meg a Magyar Sajtódíjat. A Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) által három éve alapított szakmai…

Díjat kap a MÚOSZ-tól a Telex, Gulyás Márton és a Partizán, valamint többen mások

21.03.15 08:29

Március 15., a Szabad Sajtó Napja alkalmából kihirdette a Magyar Újságírók Országos Szövetsége az idei Magyar Sajtódíj, valamint az Aranytoll díj és a Földes Anna Interjúdíj győzteseit. Íme a díjazottak teljes névsora.

Díjat kap a MÚOSZ-tól a Telex, Gulyás Márton és a Partizán is

21.03.15 08:28

Március 15., a Szabad Sajtó Napja alkalmából kihirdette a Magyar Újságírók Országos Szövetsége az idei Magyar Sajtódíj, valamint az Aranytoll díj és a Földes Anna Interjúdíj győzteseit.

A bíróság szerint jópofa a Népszava kereszténygyalázó karikatúrája

21.01.20 18:14

A Magyar Újságírók Országos Szövetségének (MÚOSZ) pályázatán Pápai Gábor karikatúrája nyert, a képen a megfeszített Krisztus látható, mellette Müller Cecília országos tiszti főorvos, aki azt mondja, hogy alapbetegsége függőséget okozott.

A(z) "MÚOSZ" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Vitorlázó gyerekek elől vitte el a tihanyi strandot az erdélyi milliárdos

Extra értékes tihanyi ingatlanokat vert dobra a Magyar Újságírók Országos Szövetsége. A Tihanyi-félsziget keleti oldalán fekvő üdülőt és a hozzá tartozó partszakaszt 900 millió forintért csapta le a Mudura Sándor erdélyi…

Kultúra és szórakozás

Pilinszky100: Tematikus műsorokkal emlékezik Pilinszky Jánosra a közmédia

Idén országszerte számos irodalmi témájú eseménnyel és online programmal készülnek.

Esemény

Elfogták a gödöllői templomban gyújtogató férfit

Március 15-i tettével a gyanúsított mintegy 2,5 millió forintos kárt okozott.

Közélet

Borrell megmondta a magáét, ezzel le is tudta, hogy tennie is kellene

Az információhoz jutás jogának érvényesülését, a sajtó szabadságát és függetlenségét, valamint a szólásszabadságot mindenhol elő kell mozdítani és meg kell védeni – jelentette ki az unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője…

 

Kategória ajánló