Mundruczó Kornél hírek

Ismert személy › Mundruczó Kornél

Végre megint láttunk vörös szőnyeges vonulást

20.09.05 15:06

Elkezdődött a 77. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál, ami – tekintve, hogy világjárvány van – hatalmas dolog, ugyanis hónapok óta nem történt olyan, hogy híres emberek vonultak fel egymás után egy vörös szőnyegen.

Wow, Martin Scorsese lett Mundruczó Kornél új filmjének executive producere, amit Shia LaBeouffal és Vanessa Kirbyvel forgatott!

20.08.19 18:49

Jupiter holdján is túl. A rendkívül egyedi stílusú film- és színházrendező Mundruczó Kornél úgy tűnik, a nemzetközi porondon is megállja a helyét, mert nem kisebb név karolta fel legújabb filmjét mint Martin Scorsese.

Egy világhírű, Oscar-díjas rendező lesz Mundruczó Kornél új filmjének egyik producere

20.08.18 17:22

Martin Scorsese Oscar-díjas rendező executive producerként csatlakozik Mundruczó Kornél Pieces of a Woman című filmjének csapatához - közölte a produkció kedden az MTI-vel.

Horvát Lili rendkívül izgalmas filmje Torontóban: Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre

20.07.30 19:28

Horvát Lili és Mundruczó Kornél filmje is szerepel a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztivál (Tiff) programjában, amelyet a szervezők csütörtökön hoztak nyilvánosságra. A bejelentés szerint a fesztiválon műsorra tűzött alkotások csaknem…

Torontói Filmfesztivál - Horvát Lili és Mundruczó Kornél filmje is szerepel a programban

20.07.30 19:16

Horvát Lili és Mundruczó Kornél filmje is szerepel a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztivál (TIFF) programjában, amelyet a szervezők csütörtökön hoztak nyilvánosságra.

A(z) "Mundruczó Kornél" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

A Hofiról készülő filmet és Mundruczóék következő dobását is támogatja a Filmintézet

Az NFI legutóbbi döntése nyomán támogatást kap Mundruczó Kornél és Wéber Kata következő közös filmje, valamint Szabó Magda utolsó regényének adaptációja, és Tóth Barnabás Hofiról készülő játékfilmje is.

Kultúra és szórakozás

Moszkvában feloldhatnak több korlátozást

Sajtóértesülések szerint egyebek között megszüntethetik a fesztiválokra vonatkozó tilalmat.

Ország

Kigyulladt egy garázs tetőszerkezete Olaszfaluban

Kigyulladt egy hatvan négyzetméteres, kétállásos garázs tetőszerkezete Olaszfaluban, a Babits Mihály utcában. A helyszínre a veszprémi hivatásos és a zirci önkormányzati tűzoltók vonultak ki. Az egységek megbontják a tetőt és…

Közélet

Az SZFE-kancellár nem érti, mi a hallgatók problémája

Szarka Gábor, az SZFE kancellárja nem igazán érti, mi is a hallgatók problémája, szerinte sokan a szoros tanár-diák viszony miatt hagynák ott az SZFE-t.

 

Kategória ajánló