München hírek

Nagyvilág › München

Soros, Kurz, Soros

20.02.19 14:28

Az idősebb és az ifjabb Sorossal is találkozott az osztrák kancellár a müncheni biztonságpolitikai fórumon.

Repedések a Nyugat egységén?

20.02.18 04:33

Véget ért a háromnapos Müncheni biztonságpolitikai konferencia. Nyugattalanság volt a fő hívószó, ugyanakkor a központi téma az Eu és az Egyesült Államok kapcsolata, valamint Európa védelme volt.

Elhunyt a müncheni légikatasztrófa hős labdarúgója

20.02.17 11:34

Nyolcvanhét éves korában elhunyt Harry Gregg, a Manchester United volt labdarúgója, aki az 1958. február 6-i müncheni repülőtéri balesetnél több embert is kimentett a szerencsétlenül járt gépből.

Békejobbot nyújtana az oroszoknak Macron

20.02.17 04:42

Elég az EU Moszkva-ellenes „dacoskodásából” – fejtegette a francia elnök a müncheni biztonságpolitikai konferencián, ahol egymással perelt Washington és Peking

Zelenszkij szerint a béke feltétele Ukrajnában a megszállt területek visszaadása

20.02.15 18:41

Az évek óta tartó fegyveres konfliktus Donbaszban, Ukrajna keleti részén európai háború, jelentette ki ma Volodimir Zelenszkij ukrán államfő Münchenben egy biztonsági konferencián.   Egyben hangsúlyozta, hogy Ukrajna nélkül lehetetlen kivitelezni…

A(z) "München" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Idén elmarad a müncheni bajnoki parádé

Ha meg is védi címét a bajor csapat, akkor sem kerül sor a szokásos főtéri népünnepélyre.

Ország

Kamatmentes oktatási kölcsönök a németországi magyar hallgatók számára

A világjárvány idején a német kormány pénzügyi támogatást kínál a magyar hallgatók számára. A COVID-19 miatt sok hallgató elvesztette a munkáját, amely lehetővé tette számukra a németországi tartózkodás finanszírozását.

Közélet

Először találtak mikroműanyagot ragadozó madarak szervezetében

Majdnem 1200 műanyagdarabka volt a vizsgált 63 sólyom-, bagoly- és rétisastetemben. Először találtak műanyag mikroszemcséket vízi és szárazföldi ragadozó madarak – többek közt sólymok, baglyok és rétisasok –…

Márka

Elhalasztotta a döntést a Lufthansa a német segélycsomagról

Elhalasztotta a Lufthansa felügyelő bizottsága a döntést a német állam pénzügyi mentőcsomagjáról - közölte szerdán a légitársaság.

 

Kategória ajánló