München hírek

Nagyvilág › München

Oktoberfest 2020: idén csökkentett üzemmódban

Tegnap 09:13

Idén elmarad a hagyományosan hordócsapolással kezdődő müncheni Oktoberfest, a bajor főváros világhírű sörfesztiválja a koronavírus járvány miatt.

Újraindult a BMW-k gyártása Münchenben - Hat hét leállás után

20.09.14 20:13

A BMW Group müncheni gyárában minden készen áll a tisztán elektromos meghajtású BMW i4 tömegtermelésének beindításához. A hat héten át tartó, intenzív átalakítási munkálatok után az üzem mintegy 5 000 munkatársa visszatért a gyártósorokhoz és…

Csalódás a német iparból, IPO-mánia jön Európában?

20.09.07 17:31

Bár reggel Ázsiában még estek az indexek, Európában emelkedés jött, annak ellenére, hogy a német ipari termelés nem jól alakult. Az euró/forint hozzátapadt a 360-as szinthez, a BUX index valamelyest alulteljesítő, az olajár tovább süllyed. A héten…

Vereség nagy csatában

20.09.02 08:43

Az első félidő után még vezetett, ám a másodikban húsz percben három gólt kapva szenvedett vereséget a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata a Haladás otthonában.

Enyhítettek elbocsátási terveiken a németek

20.08.27 10:58

A német vállalatok már elkezdték enyhíteni elbocsátási terveiket, ami trendforduló közeledtére utal az müncheni egyetem ifo gazdaságkutató intézetének.

Dachau felett jártak az izraeli F-16-osok

20.08.18 17:46

Német és izraeli katonai gépek közösen tettek tisztelgő repülést az egykori dachaui lágernél, valamint az 1972-es müncheni olimpián kivégzett izraeli sportolóknak állított emlékhely felett.

A(z) "München" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Meghalt Michael Lonsdale, a Holdkelte című James Bond-film főgonosza

A rózsa neve, A sakál napja és a München című filmekből ismerhette még a magyar közönség.

Ország

Ezernél is több online rendezvényt tartanak a Frankfurti Könyvvásáron

Ezernél is több online rendezvénnyel és csaknem háromezer kiállítóval várják a látogatókat idén a Frankfurti Könyvvásáron, amely a koronavírus-világjárvány miatt átköltözött a digitális térbe.

Közélet

A pécsi egyetem rektora és a felsőoktatási államtitkár tárgyalt Zaid Naffával, akinek az ország Gaith Pharaont köszönheti

Majd egy jóízűt ebédeltek a terrorátvilágításon megbukott jordán tiszteletbeli konzullal.

Márka

Borús kilátások a Lufthansánál, megütötték az európai légitársaságok papírjait is

Mai rövid közleményében tudatta a Lufthansa, hogy a koronavírus-járvány miatt tovább csökkenti flottáját, illetve a harmadik negyedévre nagyösszegű értékcsökkenési leírást fog végrehajtani repülőgépjeire vonatkozóan. A…

 

Kategória ajánló