München hírek

Nagyvilág › München

Készülj! Alapjaiban változik meg április 1-től a budapesti közlekedési menetrend

20.03.30 18:38

Április 1-jén, szerdán lép életbe a fővárosban a szombati menetrenden alapuló, de számos frekventált vonalon annál sűrűbb járatindulást biztosító közlekedési rend. Mindez azért, mert a járványveszélyhez kapcsolódó intézkedések...

2009 óta nem volt ilyen alacsony szinten a német üzleti hangulat

20.03.26 12:05

Márciusban valósággal összeomlott az üzleti hangulat Németországban a müncheni egyetem ifo gazdaságkutató intézetének második, végleges havi felmérése alapján.

Uli Hoeness: Új futballvilág vár ránk

20.03.26 09:56

A Bayer München korábbi elnöke, jelenlegi tiszteletbeli elnöke szerint véget ér a 100 milliós átigazolások korszaka.

30 éves mélyponton a német üzleti hangulatindex

20.03.25 12:02

Márciusban valósággal összeomlott az üzleti hangulat Németországban a müncheni egyetem ifo gazdaságkutató intézetének második, végleges havi felmérése alapján. A csökkenés mértéke a legnagyobb a német újraegyesítés óta.

A német gazdaság besokkolt

20.03.25 12:02

2009 óta nem volt olyan alacsony a német üzleti hangulat, mint a most publikált adat. A számokat publikáló Ifo a számok kapcsán annyit közölt, hogy a német gazdaság sokkot kapott.

Koronavírus: megkongatta a vészharangot az egyik német gazdaságkutató intézet

20.03.23 10:38

A müncheni egyetem ifo gazdaságkutató intézetének elemzése alapján a koronavírus-válság nagyjából ötszáz milliárd euró veszteséget okozhat a német gazdaságnak és több mint egymillió munkahely elvesztésével járhat.

Amúgy sem volt jó állapotban Németország, most a járvány padlóra küldi

20.03.19 12:04

A koronavírus-járvány megfékezésre tett erőfeszítések mindenképpen recesszióba taszítják a német gazdaságot, annak mértéke azonban a fertőzés lefutásától függ - jelzi a müncheni ifo gazdaságkutató intézet az MTI-hez eljuttatott prognózisában.

Lapszemlénk a világból - The New York Times: Elrettentő példa Magyarország

20.03.06 09:06

Ismét Magyarország szolgál az egyik elrettentő példaként az amerikai sajtóban annak illusztrálására, hova vezethet, ha szabadjára engedik a jogállamot eltorzító autokratikus törekvéseket. Ezúttal Javier Corrales, az Amherst College politikatudósa ír erről a…

Ősszel nyit az elátkozott repülőtér

20.03.06 08:01

Most már biztos, hogy ősszel megnyitják az új berlini központi repülőteret: a Lufthansa foglalási rendszerében november 8-a után már Berlin-Brandenburg (Ber) szerepel helyszínként.

Bemutatták a BMW i4 tanulmányautót, hogy tetszik?

20.03.03 11:52

Első tisztán elektromos meghajtású Gran Coupé modellje bemutatásával a BMW Group új fejezetet nyit évszázados sikertörténetében.

A(z) "München" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Közösségi közlekedési korlátozások Európa nagyvárosaiban

Számos európai nagyvárosban ritkították a közösségi közlekedésben a járatindulásokat, mivel jelentősen visszaesett az utasok száma. Bécs, Berlin, Róma, Prága, Bukarest, München, Milánó járványhelyzethez igazodó…

Ország

Koronavírus: napról napra több a halálos áldozat Németországban

Németországban továbbra is viszonylag lassú ütemben emelkedik az új típusú koronavírussal fertőzöttek száma, a vírus okozta betegség halálos áldozatainak száma viszont egyre nagyobb mértékben emelkedik.

Közélet

A DEAC futsalosának jó teljesítményére a szövetségi kapitány is felfigyelt

Debrecen - A Debreceni Egyetem női futsalcsapatának egyik húzóembere Horváth Viktória. Tizenkilenc éves játékos jelenleg a harmadik helyen áll az NB I góllövőlistáján.

 

Kategória ajánló