Müller Cecília hírek

Ismert személy › Müller Cecília

A Kdnp személyiségi jogi pert indít a Népszava Jézust gúnyoló karikatúrája miatt

20.04.30 16:54

A napilapban megjelent karikatúrán a megfeszített Jézus Krisztus mellett Müller Cecília országos tiszti főorvos látható, azzal a szöveggel, hogy alapbetegsége függőséget okozott.

Operatív törzs: május 4-e után nem hozhatnak az önkormányzatok az általánostól eltérő szabályokat

20.04.30 12:38

Müller Cecília elmondta, hogy a halasztható egészségügyi szolgáltatások egy része is újraindul, erről később részletesen tájékoztat. Kiss Róbert arról is szólt, hogy május 4-e után nem tervezik, hogy az önkormányzatok külön szabályokat hozhatnak majd.

Nem tudnak otthonában elhunyt koronavírusos betegről

20.04.30 12:22

Müller Cecília tisztifőorvos szerint a magyar rendszerben a fertőzés gyanúját is jelenteni kell, így elvben minden koronavírusos halálesetről tudnak. Új szereplő is felbukkant a sajtótájékoztatón!

Orvosok és ápolók eddig 23 ezren jelentkeztek önkéntes munkára és speciális képzésekre

20.04.30 12:05

Rendkívüli, online sajtótájékoztatón ismertette a legfrissebb információkat a koronavírus járvánnyal kapcsolatban a magyarországi védekezést irányító operatív törzs az elmúlt 24 órában történt eseményekről és a várható újabb intézkedésekről.

Budai Gyula: Müller Cecília tisztelete

20.04.30 09:28

Micsoda dilettáns társaság, ez az ellenzék Szabó Timeástól és Kari Geristől!

Operatív törzs: Intézményparancsnokok lesznek a nagyobb idősotthonokban

20.04.30 01:31

A járványgörbe kiegyenlítődni látszik, napok óta nagyjából azonos az igazolt új fertőzöttek száma, de még nem lélegezhetünk fel – közölte Müller Cecília.

„Müller Cecília menekülése azt bizonyította, hogy a kérdéseink a kormánypropaganda elevenébe vágnak"

20.04.29 21:49

Korózs Lajos, a népjóléti bizottság elnöke keddre beszámolóra hívta Kásler minisztert és Müller Cecíliát is – többek között az aktuális ágyszám felszabadítások, a fertőzésveszély elleni hatékony védekezés, valamint a fővárosi helyzet problémáival…

MSZP: Kásler és Müller Cecília elárulta az egész egészségügyi ágazatot

20.04.29 17:38

Azzal, hogy a 41 évesen elhunyt tatabányai egészségügyi dolgozó halálával kapcsolatos tényeket először megpróbálta elhallgatni a kormány, ténylegesen bebizonyosodott, hogy mennyit is ér a kormányzati tájékoztatás: semmit, fogalmazott…

A(z) "Müller Cecília" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Apáti Bence: Az elmeállapot kizárja a józan hangokat

Arató Gergely szavai mindent elmondanak önmagáról és a Müller Cecíliáról gúnyrajzokat gyártó ellenzék elmeállapotáról.

Életmód

Megszólalt a miniszterelnök: így fogunk felkészülni a második koronavírus-hullámra

Fenntartják a járványügyi készültséget, folytatódik az operatív törzs működése, fennmarad a kórházak járványügyi irányítási rendszere, a tisztifőorvos pedig megerősített jogköröket kap.

Nagyvilág

Covid-19.2? - Dél-Koreában már újra szigorítanak, máshol még csak aggódnak

Szöulban és a dél-koreai fővároshoz közeli településeken több helyen is újra felütötte a fejét az egyszer már visszaszorított koronavírus-járvány, ezért újra bevezették a korábbi hullámot megállító korlátozások jó részét. De a lazítások…

Tudomány

Covid-19.2? - Dél-Koreában már újra szigorítanak, máshol még csak aggódnak

Szöulban és a dél-koreai fővároshoz közeli településeken több helyen is újra felütötte a fejét az egyszer már visszaszorított koronavírus-járvány, ezért újra bevezették a korábbi hullámot megállító korlátozások jó részét. De a lazítások…

 

Kategória ajánló