Müller Cecília hírek

Ismert személy › Müller Cecília

Összevissza beszélnek az idős koronavírusos férfi fiáról

20.03.10 21:10

Most azt mondják, nem találkozott az apjával, pedig eddig arról beszéltek, ő fertőzhette meg az apját. A valóságban szinte naponta találkoztak.

Koronavírus: szerdán eldőlhet a magyarországi sportesemények sorsa

20.03.10 20:43

Lakatos Tibor, az operatív törzs vezetője kedd délutáni sajtótájékoztatóján közölte, javaslatot nyújtottak be Magyarország kormányának a közelgő sportesemények megrendezéseinek protokolljáról. 

Újabb részletek derültek ki a debreceni koronavírusos betegről

20.03.06 09:06

69 éves brit állampolgár az a férfi, akit eddig debreceni betegként emlegettek - derült ki Müller Cecília országos tisztifőorvos rádióinterjújából, amit a hvg.hu szúrt ki.

Egy órát eltöltöttek a Széchenyi fürdőben a koronavírussal fertőzött milánói diáklányok

20.03.03 17:58

Egyre több részlet derül ki a Milánóból Budapestre érkezett diáklányok útját illetően, melyet a hatóságok igyekeznek feltérképezni. Müller Cecília országos tisztifőorvos ma sajtótájékoztatón adta elő, hogy a turisták két napig voltak a magyar fővárosban egy…

Ez alapján dönt a háziorvos a koronavírus-gyanúról

20.03.02 16:38

Ismét aktualizálták a koronavírus miatt a háziorvosoknak szóló eljárásrendet - közölte Müller Cecília országos tisztifőorvos hétfőn. Most az is kiderült, mi alapján mérik fel a fertőződés esélyét.

A(z) "Müller Cecília" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Apáti Bence: Az elmeállapot kizárja a józan hangokat

Arató Gergely szavai mindent elmondanak önmagáról és a Müller Cecíliáról gúnyrajzokat gyártó ellenzék elmeállapotáról.

Életmód

Megszólalt a miniszterelnök: így fogunk felkészülni a második koronavírus-hullámra

Fenntartják a járványügyi készültséget, folytatódik az operatív törzs működése, fennmarad a kórházak járványügyi irányítási rendszere, a tisztifőorvos pedig megerősített jogköröket kap.

Nagyvilág

Jó okunk van arra, hogy letegyük a cigarettát – most!

A Who által életre hívott Dohányzásmentes Világnapot minden évben május 31-én tartják, ami idén a koronavírus miatt is fontos esemény lesz.

Tudomány

Újraindul a brit versenysport, sok mérkőzést ingyen közvetítenek

Újraindul a jövő héten a koronavírus-járvány miatt hónapok óta szünetelő brit professzionális versenysport, köztük az első osztályú angol labdarúgó-bajnokság, a Premier League, amelynek sok mérkőzését most…

 

Kategória ajánló