Műkorcsolya hírek

Sport › Műkorcsolya

Koronavírus: törölték a műkorcsolya- és jégtánc-vb-t is

20.03.11 21:40

A kanadai egészségügyi hatóság javaslatára törölték az eredetileg hétfőn rajtoló műkorcsolya- és jégtánc-világbajnokságot a koronavírus-járvány miatt.

Kiskorúak sérelmére elkövetett nemi erőszak gyanúja miatt mondott le a Jégsportok Francia Szövetségének elnöke

20.02.08 23:55

"A megnyugvás érdekében, bölcsen és méltósággal, de keserűség nélkül meghoztam a lemondásról szóló döntésemet" - jelentette be a sportvezető újságíróknak a szövetség vezetőségi tanácsának rendkívüli ülését követően. Az elnöki tisztséget…

Francia szexuális zaklatási botrány: nem mond le a jégsportszövetség elnöke

20.02.05 22:31

Visszautasította szerdán Didier Gailhaguet, a Jégsportok Francia Szövetségének elnöke a sportminiszter által kért lemondását a Gilles Beyer műkorcsolyaedzőt ért szexuális vádak miatt, és jelezte: soha nem fedezte a sportvezetőt.

Tóth Ivett egy helyet javított a műkorcsolya-Eb-n

20.01.26 07:16

A pénteki rövidprogramban 22. lett, a szombati kűrben 17., így az összetettben 21. helyen végzett.

Műkorcsolya Eb: kettős orosz siker a férfiaknál, Alijevé az arany

20.01.24 22:45

A két éve ezüstérmes Dmitrij Alijev nyerte meg a férfiak versenyét a grazi műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokság csütörtöki napján.

Műkorcsolya Eb: Tóth Ivett 22. a rövidprogram után

20.01.24 22:39

Tóth Ivett a 22. helyen áll a pénteki rövidprogram után a grazi műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokságon. A Scsetyinyina Julija, Magyar Márk kettős tizedikként zárt a párosok versenyében.

A(z) "Műkorcsolya" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés