MTVA hírek

Közélet › MTVA

Hivatalosan is eredménytelen lett a MÁV motorvonattendere

Tegnap 10:55

Az 50 darab kettős üzemű (villamos és dízel) motorvonat beszerzésére kiírt tendert eredménytelennek minősítette a MÁV-START, pedig mindhárom nagyágyú cég indult azon.

Bihar nyugati sasbércét látogatta a Hazajáró

21.05.06 07:19

Az Erdélyi-szigethegység nyugati végnyúlványán, a Béli-hegység sasbércére látogatott a köztévé Hazajáró című honismereti magazinjának stábja.

Májusban újranyit a Játékszín - Hernádi Judit, Szulák Andrea és Lengyel Tamás is visszatér

21.05.04 08:55

Hamarosan újranyit a Játékszín, majd az első pótelőadásszéria után nyári vendégjáték-sorozatot kezdenek. Szeptember közepéig tizennégy helyszínen huszonhét előadást játszanak olyan művészek közreműködésével, mint Hernádi Judit, Szulák…

Június közepéig lehet jelentkezni a Népi Építészeti Programra

21.05.04 06:50

Június 14-ig lehet jelentkezni a Népi Építészeti Programra, amely kiemelt figyelmet fordít a világszinten is egyedülálló magyar tájházhálózat megtartására.

Ján Budaj szerint "véletlen tévedés" volt oltásra hívni a 16 éveseket

21.05.02 15:14

Ján Budaj környezetvédelmi miniszter a közmédia 5 perc múlva 12 című műsorának volt a vendége, ahol Juraj Blanárral (Smer-SD) vitatkozhatott a szlovák kormány járványkezeléséről.

Kábítószert terjesztett egy 50 éves mohácsi nő

21.04.30 15:16

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság „Mecsek” Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei 2021. április 29-én, délelőtt egy férfit és három nőt fogtak el, Mohácson.

Szombaton nyitnak a gyulai kiállítóhelyek

21.04.30 12:59

Miután a kormányfő péntek reggeli rádió interjújában bejelentette ennek lehetőségét, szombaton kinyitnak az Erkel Ferenc Nonprofit Kft. működtetésében lévő gyulai kiállítóhelyek. A kormány hétfőn véglegesítette azt a rendeletet, amely a négymillió…

Összebútorozik a SzegedMa és a Délmagyarország

21.04.29 17:37

A főszerkesztő szerint az a legolcsóbb, ha a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványhoz (KESMA) tartozó megyei újság szerkesztőségébe költözik a városi lap, amely szintén része a KESMA-nak.

A(z) "MTVA" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Mégsem vesz hibrid motorvonatokat a MÁV-Start

Több pályát villamosít a kormány, ezért a MÁV-Start eredménytelennek nyilvánította az ötven darab hibrid motorvonat közbeszerzési eljárását.

Kultúra és szórakozás

Nagy bejelentést tett az MTVA, ennek sokan fognak örülni

Jeruzsálem napja alkalmából a Duna Televízió az ábrahámi vallások szent városát bemutató hitéleti műsorokkal készül. Vasárnap délelőtt a közmédia csatornája a világ egyik legősibb és legizgalmasabb településével, annak…

Infotech

Szombaton nyitnak a gyulai kiállítóhelyek

Miután a kormányfő péntek reggeli rádió interjújában bejelentette ennek lehetőségét, szombaton kinyitnak az Erkel Ferenc Nonprofit Kft. működtetésében lévő gyulai kiállítóhelyek. A kormány hétfőn véglegesítette azt a rendeletet,…

Nagyvilág

Ingázók dilemmája: hol történjen az oltás?

Számos magyar ingázót foglalkoztat a kérdés: Ausztriában vagy Magyarországon adassa be magának a koronavírus elleni védőoltást. Magyarországon egyelőre csak az részesülhet az oltáshoz járó engedményekből, aki Magyarországon…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló