Morvai Krisztina hírek

Politikus › Morvai Krisztina

Vége! Visszavonul Morvai Krisztina

19.04.01 11:17

A politikus már korábban jelezte szándékát. Morvai Krisztina most a közösségi oldalán tette közzé, hogy két hét múlva végleg visszavonul a politikától, és a nyilvános közéleti szerepvállalástól is.

Morvai Krisztina elbúcsúzott a politikától és a közélettől

19.04.01 09:59

Saját közösségi oldalán jelentette be Morvai Krisztina, hogy EP-képviselői mandátumának leteltét követően nem folytatja közéleti szereplését.

Morvai Krisztina: gyalázatos a Jobbik pálfordulása

19.01.11 14:29

Az ellenzéki koalícióban nem lát olyan elképzelést, ami a magyar emberek számára vonzó lenne, ezért építik a teljes kampányukat az Orbán gyűlöletre. Ez az „érték” tartja össze őket – szögezte le.

A(z) "Morvai Krisztina" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Schiffer András elárulta, mit köszönt meg Morvai Krisztinának

Az EP-be még a Jobbik listájáról kijutott politikus visszavonulásáról szóló bejelentés után érkezett az elismerés.

Politikus

Orbán Viktor az egészségügyről

A Jobbik az egészségügy helyzetéről kérdezte a miniszterelnököt az azonnali kérdések órájában, az Országgyűlés keddi ülésén.

Politikus

Zaklatópárt lett a Fidesz, de senki nem gondolt arra, hogy Prof. Dr. Kásler Miklós nevezzen ki színházigazgatókat

Csaknem éjfélig tartó, indulatoktól fűtött vitat tartott az Országgyűlés kedden arról a Semjén Zsolt által benyújtott törvényjavaslatról, amely alapvetően változtatná meg a kultúra finanszírozását Magyarországon.

 

Kategória ajánló