Mórahalom hírek

Magyar település › Mórahalom

Teljes útlezárás az 55-ös számú főúton

Tegnap 14:43

Teljes útlezárás az 55-ös számú főúton Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 04. 13., k - 14:13 Baleset történt az 55-ös számú főút 16-os kilométerszelvényében, Mórahalom közelében.

Kamion és autó karambolozott az 55-ös főúton Mórahalomnál

Tegnap 14:25

Összeütközött egy kamion és egy személyautó az 55-ös főút 16-os kilométerénél, Mórahalom térségében. A helyi önkéntes tűzoltók a szegedi és a ruzsai hivatásos egységek kiérkezése előtt áramtalanították a járműveket. Az egységek feszítővágóval…

Tulipánok nyílnak a bivalyrezervátum mellett

Tegnap 10:31

Az ébredő természet szépségeit bemutató, csaknem ötvenezer virágot számláló tulipános kert nyílt Mórahalom határában.

Tulipános kert nyílt Mórahalom határában

21.04.07 14:58

Az ébredő természet szépségeit bemutató, csaknem ötvenezer virágot számláló tulipános kert nyílt szerdán Mórahalom határában.

Miniszteri elismerések a megyében

21.03.25 15:28

Miniszteri elismerő oklevelet adományozott Gulyás Gergely dr. Szántó Máriának, a Mórahalmi Járási Hivatal vezetőjének és Zakar Péternek, a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal megbízott igazgatójának, aki munkájáért egy másik díjat is átvehetett,…

Vásárhelyi judo sikerek Mórahalmon

21.03.01 17:05

A Hód Judo SE tanítványai újra szőnyegre léphettek az elmúlt hétvégén, ezúttal Mórahalmon. Szűkében voltunk a versenyeknek az elmúlt esztendőben a járvány miatti szabályozások értelmében, úgyhogy nagy várakozás előzte már meg a hétvégi…

Tűz, nádastűz, ellentűz – a szabadtéri tüzek oltását gyakorolták Mórahalomnál

21.02.23 17:26

Mórahalom külterületén találkoztak hétfőn az ország tűzoltásvezetői. A nádassal borított, füves területen lebonyolított gyakorlat a koronavírus elleni védekezésre vonatkozó szabályok betartása mellett zajlott.

15 vezetett túrát tervez idén Mórahalom

21.01.21 18:59

A korábbi évekhez hasonlóan idén is együttműködésre hívta partnereit a mórahalmi TDM szervezet a vezetett túrákhoz, garantált programokhoz kapcsolódóan.

A(z) "Mórahalom" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Drogos sofőrt kapcsoltak le a gyöngyösi rendőrök

A 25 éves férfit kábítószer birtoklással gyanúsítják.

Nagyvilág

Határzárért cserébe osztogatja a vakcinákat Joe Biden

Az amerikai elnök bevándorláspolitikája egyelőre inkább zavart és káoszt keltett, mintsem hogy segített volna Közép-Amerikán.

Közélet

Mozambikban csaknem egymillió embert fenyeget éhínség a terrorizmus miatt

Az UNICEF több mint 200 olyan mozambiki menekült gyermeknek segít, akinek eltűntek a szüleik.

 

Kategória ajánló