Moody's hírek

Gazdaság › Moody's

Hitelminősítés – A jövő héten vizsgálja a magyar adósosztályzatot a Moody’s

19.04.28 14:39

A jövő héten vizsgálja Magyarország államadós-besorolását a Moody’s Investors Service. A nemzetközi hitelminősítő 2019-re összeállított menetrendjében Magyarország először május 3-án, vagyis jövő pénteken kerül sorra. A Moody’s a…

Megerősítette Lengyelország besorolását a Moody's

19.04.20 09:06

Megerősítette Lengyelország államadósság-kötelezettségeinek elsőrendű "A2" osztályzatát a Moody's Investors Service, elsősorban a lengyel gazdaság stabil és robusztus növekedésével indokolva a lépést. A nemzetközi hitelminősítő...

Erdogan pártja elvesztette a választást a fővárosban

19.04.02 05:05

Isztambulban viszont a kormánypárt és az ellenzék is győztesként hirdeti magát.

A Moody's-t az S&P-re cseréli a Takarék Jelzálogbank

19.03.29 17:59

Ami azt jelenti, hogy a Takarék Csoporthoz tartozó szakosított hitelintézet jelzálogleveleinek hitelminősítését az amerikai Moody's Investors Service helyett a szintén amerikai S&P Global Ratings-szel végezteti.

Görögország 10 éves lejáratú kötvényt bocsát ki

19.03.04 16:35

A Moody's nemzetközi hitelminősítő két fokozattal felminősítette Görögország adósbesorolását, aminek hatására a 10 éves görög kötvényhozam 2006 óta a legalacsonyabb szintre esett - írta az MTI a Reutersre hivatkozva.

Hitelminősítés – Felminősítette Görögországot a Moody’s

19.03.02 08:28

Javította Görögország államadós-osztályzatait a Moody’s Investors Service, mindenekelőtt a görög gazdasági reformprogram sikerével és az erőteljes költségvetési teljesítménnyel indokolva a lépést. A nemzetközi hitelminősítő péntek…

A(z) "Moody's" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Moody's: A stabilizáció pillanatában érte a járvány a világgazdaságot

A Moody's 5,2 százalékra rontotta a kínai gazdaság idei egész éves növekedésre szóló prognózisát.

Gazdaság

Pozitívra javította a magyar államadós-osztályzat kilátását a Standard & Poor's

Egy másik nemzetközi hitelminősítő, a Fitch Ratings ugyancsak pénteken változatlan stabil kilátással megerősítette Magyarország szintén "BBB" fokozatú államadós-besorolását.

Gazdaság

Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházássá nyilvánították a szabadkígyósi kastély felújítását

A Wenckheim-kastély több mint 3 milliárd forintból újul meg. Az összeg egyik felét a kormány, másik felét az Európai Unió fizeti.

 

Kategória ajánló