Moody's hírek

Gazdaság › Moody's

A stabilizáció pillanatában érte a koronavírus a világgazdaságot

20.02.17 12:49

Az új típusú koronavírus okozta járvány hatásai éppen akkor érték a világgazdaságot, amikor az amerikai-kínai kereskedelmi viszály csendesedése és a globális ipari szektor élénkülésének első jelei a növekedés stabilizálódását ígérték - áll a Moody's…

Az autóiparnak árthat a legtöbbet a koronavírus

20.02.17 12:42

Az autógyártás szenvedheti meg leginkább az új típusú koronavírus okozta járványt az ipari ágazatok közül egy elemzés szerint, amelyről hétfőn számolt be a német sajtó.

A Moody’s felminősítette az MKB-t

20.01.28 18:01

Javította az MKB Bank több osztályzatát a Moody's Investors Service. A hitelminősítő szerint a problémás kinnlevőségek csökkenésével és a tőketartalék növekedésével folyamatosan erősödik a pénzintézet fizetőképessége.

Leminősítette Hongkongot a Moody’s a tartós zavargások miatt

20.01.20 19:37

Egy osztályzattal rontotta Hongkong hosszútávú adósbesorolását a Moody's hétfőn, mert a hitelminősítő szerint a kormányzat hatékonyságát gyengítik a hosszabb ideje tartó zavargások.

Moody's: negatív kilátással kezdi az évet a régió

20.01.13 14:13

Negatív hitelképességi kilátással kezdik a 2020-as évet a közép- és kelet-európai (CEE) EU-gazdaságok a Moody's Investors Service megítélése szerint, elsősorban a külső növekedési környezet romlása miatt. Magyarország egyéni, befektetési…

Moody's: Magyarország továbbra is stabil

20.01.13 14:13

Negatív hitelképességi kilátással kezdik a 2020-as évet a közép- és kelet-európai (CEE) EU-gazdaságok a Moody's Investors Service megítélése szerint, elsősorban a külső növekedési környezet romlása miatt. Magyarország egyéni, befektetési…

Felminősítette Bulgáriát a Standard & Poor's

19.12.01 19:13

A Standard and Poor's egy fokozattal feljavította Bulgária adósbesorolását, amely ezzel a másik két vezető hitelminősítő, a Fitch és a Moody's országbesorolási szintjére került.

Robusztus növekedés várható a magyar gazdaságban

19.11.19 11:40

A magyar gazdaság növekedése a valamelyes lassulás ellenére a következő két évben is várhatóan robusztus ütemű marad - áll a Moody's Investors Service kedden Londonban ismertetett éves adósprofil-jelentésében.

A(z) "Moody's" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

A közép-európai EU-gazdaságok képesek ellenállni a koronavírus-sokknak

A Moody's hitelminősítő szerint a térségi gazdaságok zömének államadós-profilja képes ellenállni a növekedést és az államháztartási mutatókat érő rövid távú sokknak.

Gazdaság

Fitch: az eddig vártnál mélyebb globális recesszióra kell készülni

London - A Fitch Ratings már 4,6 százalékos zuhanásával számol az eddigi előrejelzési forgatókönyvében szereplő 3,9 százalékos visszaesés helyett.

Gazdaság

2,2 százalékkal nőtt a GDP az első negyedévben

A koronavírus-járvány miatt kialakult rendkívüli helyzet a legtöbb nemzetgazdasági ág teljesítményére kedvezőtlen hatást gyakorolt, de a piaci szolgáltatások és kisebb mértékben az ipar továbbra is a növekedés…

Ország

sakk-matt, gyönyörű akció végén talált be Lewandowski

Tökéletesen kijátszott támadás végén talált be a Düsseldorf elleni mérkőzésen Robert Lewandowski, a Bayern München lengyel támadója. Az előkészítő Thomas Müller volt, aki ezzel a 18. gólpasszát jegyezte az idényben. A…

 

Kategória ajánló