Moody's hírek

Gazdaság › Moody's

Előrejelzés: 14 százalékkal csökken idén az autóeladás

20.03.30 18:32

A Moody's jelentősen rontotta a globális autóeladásra vonatkozó idei előrejelzését elsősorban a koronavírus terjedése miatt megcsappant kereslet hatására.

Újabb ágazatnak dobhatnak mentőövet: itt a javaslatcsomag

20.03.30 08:16

Gépipari ágazatspecifikus javaslatcsomagot dolgozott ki a Dél-Dunántúli Gépipari Klaszter és a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara. Nem véletlenül, hiszen ahogy az egyik legjelentősebb nemzetközi hitelminősítő, a Moody’s által...

Nem vizsgálta a Moody's Magyarország adósosztályzatát

20.03.28 08:06

A koronavírus miatt ugyan rontott korábbi előrejelzésén a napokban a hitelminősítő, ám a kijelölt időpontban nem döntött az ország hitelbesorolásáról.

Ma éjjel dönt a magyar hitelminősítésről a Moody’s - Mi várható?

20.03.27 23:46

Pénteken vizsgálja Magyarország államadós-besorolását a Moody's Investors Service, amely "Baa3" besorolást tart érvényben a hosszú lejáratú deviza államadósságra stabil kilátással. Mivel a két másik rivális hitelminősítőnél egy fokozattal jobb (BBB) a…

Borúsabban látja az orosz gazdasági helyzetét a Moodys

20.03.25 17:26

A Moody's 1,5 százalékról 0,5 százalékra rontotta Oroszország idei gazdasági növekedésével kapcsolatos előrejelzését - írja az MTI.

A magyar adósosztályzatot vizsgálja majd a Moody's

20.03.22 18:46

A másik két nagy hitelminősítő már elvégezte a magyar adósbesorolások idei első felülvizsgálatát.

Ismét ítéletet mondanak az országról

20.03.22 18:01

A jövő héten vizsgálja Magyarország államadós-besorolását a Moody's Investors Service. A nemzetközi hitelminősítő eddig nem jelezte, hogy az új koronavírus okozta világjárvány gazdasági hatásai miatt módosítaná az egyes államadósok…

Rossz hír jött a gazdaságról a koronavírus kapcsán

20.03.06 19:40

Most már biztosnak tűnik, hogy az új típusú koronavírus okozta járvány negatív globális növekedési hatásai a második negyedévre is áthúzódnak, akkor is, ha közben sikerül megfékezni a vírus terjedését - áll a Moody's Investors Service helyzetértékelésében.

A Moody’s a globális autópiac zsugorodására figyelmeztet

20.02.26 15:15

A Moody's rontotta idei globális autóeladási előrejelzését annak hatására, hogy a világon egyre terjedő koronavírus visszaveti a keresletet. A hitelminősítő szerint idén 2,5%-kal kevesebb autó talál gazdára, Kínában ennél is nagyobb lesz a visszaesés.

A(z) "Moody's" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Előrejelzés: 14 százalékkal csökken idén az autóeladás

A Moody's jelentősen rontotta a globális autóeladásra vonatkozó idei előrejelzését elsősorban a koronavírus terjedése miatt megcsappant kereslet hatására.

Gazdaság

Pozitívra javította a magyar államadós-osztályzat kilátását a Standard & Poor's

Egy másik nemzetközi hitelminősítő, a Fitch Ratings ugyancsak pénteken változatlan stabil kilátással megerősítette Magyarország szintén "BBB" fokozatú államadós-besorolását.

Gazdaság

Koronavírus: újabb könnyítések a hiteleseknek

Újabb rendelet jelent meg a Magyar Közlönyben a koronavírus világjárvány nemzetgazdaságot érintő hatásának enyhítéséhez szükséges fizetési moratórium

Ország

Koronavírus - A lengyel szejm véglegesen elfogadta a járvány kapcsán előterjesztett törvénycsomagot

Végleges formában elfogadta kedden a lengyel szejm (alsóház) a koronavírus-járvány kapcsán előterjesztett, elsősorban a gazdaság mentését szolgáló törvénycsomagot, miután a kormányzó Jog és Igazságosság (PiS)…

 

Kategória ajánló