Monty Python hírek

Kultúra és szórakozás › Monty Python

A tudománynak ajánlotta fel az agyát Terry Jones

20.01.31 14:29

A Monty Python második elhunyt tagja a londoni University College neurológiai intézetének adományozta a szervet, hogy a kutatók jobban megismerhessék a halálát okozó ritka betegséget.

Így búcsúztak a Monthy Python tagjai Terry Jonestól

20.01.23 14:16

Más hírességek mellett a legendás Monty Python tagjai is megemlékeztek a kedden, 77 évesen elhunyt Terry Jonesról, a társulat egyik alapító tagjáról – számolt be róla a Bbc. A walesi komikus színész, forgatókönyvíró, rendező szerepe hosszú sorát…

Meghalt Terry Jones, a Monty Python tagja

20.01.22 14:04

77 éves korában, kedden este meghalt Terry Jones brit komikus, író, forgatókönyvíró, színész, rendező, a Monthy Python sztárja.

77 évesen elhunyt Terry Jones, a Monty Python alapító tagja

20.01.22 13:59

Súlyos betegség után, 77 éves korában elhunyt a Monty Python-csoport alapító tagja, Terry Jones. Halálhírét a komikus-író-rendező ügynöke közölte a BBC-vel. Rendezőként ő jegyezte a Brian életét, Az élet értelmét, a Gyalog galoppot pedig Terry Gilliammel…

Terry Gilliam szerint "baromság", amit a Fekete Párduc közvetít

19.12.23 10:10

Nem először kritizálja a képregényfilmeket A legendás Monthy Python tagja nem egyszer botránkoztatta már meg a világot megosztó nyilatkozataival – valószínűleg ez most sem lesz másképp.

A(z) "Monty Python" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

A tudománynak ajánlotta fel az agyát Terry Jones

A Monty Python második elhunyt tagja a londoni University College neurológiai intézetének adományozta a szervet, hogy a kutatók jobban megismerhessék a halálát okozó ritka betegséget.

Nagyvilág

Fontos nap a mai a Premier League jövőjét illetően

Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalának 20 klubjának képviselői csütörtökön egy videókonferencia keretein belül fogják megvitatni a további óvintézkedéseket.

Tudomány

Karanténba zárták egy repülőgép összes utasát Görögországban

A Quatar Airlines egyik, Athénban landoló járatán 91 utasból 12-nek pozitív lett a koronavírustesztje. Bár Görögország különleges intézkedéseket hozott a turistaszezonra, hogy miképpen lehet biztonságosan utazni az országba…

Kultúra és szórakozás

Trumpot dicsérte a Nirvana volt basszusgitárosa, lett is belőle cirkusz

Krist Novoselic posztját rengetegen támadták, zárolta is a Facebook- és a Twitter-fiókját.

 

Kategória ajánló