Mongólia hírek

Ország › Mongólia

Elképesztő kegyetlenség! Lóvakarónak árulta a pelikáncsőrt

20.02.11 11:43

Borzas gödény csőrét árulta lóvakarónak egy mongol férfi Ulánbátorban, a hatóságok letartóztatták a védett vízimadár illegális vadászatának gyanújával.

Összeveszett két részeg mongol vendégmunkás Győrben, az egyik megkéselte a másikat

19.12.21 13:49

Bejelentés érkezett a rendőrségre ma hajnalban arról, hogy Győrben egy munkások szálláshelyéül szolgáló ingatlan egyik szobájában megkéseltek egy férfit.

Új gázvezetéket építhet Putyin

19.12.05 20:02

Elrendelte egy Mongólián át Kínába vezető gázvezeték megvalósíthatóságának tanulmányozását Vlagyimir Putyin orosz elnök, aki csütörtökön Szocsiban fogadta Uhnángín Hürelszüh mongol kormányfőt - közölte Alekszej Gorgyejev orosz…

Így éltek a tatárok – időutazás a kánok birodalmába

19.10.04 19:22

Azt hisszük, mindent tudunk a tatárjárásról, pedig még a muhi csata pontos helyszínét sem sikerült megállapítani. A Kutatók Éjszakáján a mongol civilizáció került a középpontba az ELTE BTK-n rendezett előadásokon.

A sztyeppék illata és legendás torokének a Fonóban

19.10.04 08:55

A Huun-Huur-Tu november 17-én érkezik a Fonóba. A türk-mongol együttes a hagyományos tuvai torokének stílus legismertebb képviselője, azé a különös énektechnikáé, mely során egy énekes egyszerre két-három hangot is megszólaltat.

A(z) "Mongólia" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Elképesztő kegyetlenség! Lóvakarónak árulta a pelikáncsőrt

Borzas gödény csőrét árulta lóvakarónak egy mongol férfi Ulánbátorban, a hatóságok letartóztatták a védett vízimadár illegális vadászatának gyanújával.

Ország

Lovas Eb: veszélybe került a jövő évi budapesti rendezés

A tokiói olimpia 2021-re halasztása miatt veszélybe kerülhet a budapesti Európai Lovasjátékok megrendezése.

Politikus

Össztűz alá vették hazánkat a liberálisok

Amikor mi valami nagy bajtól védjük meg a magyar embereket, ők mindig megtámadnak minket – emlékeztetett Szijjártó Péter a védekezésről szóló törvény kapcsán

Ország

Berlin hitelt ad Kijevnek a járvány elleni küzdelemre

Vitalij Klicsko kijevi főpolgármester szerint 37 ezer kijevi tért haza külföldről, ebből 107 a megerősített fertőzött.

 

Kategória ajánló