Momentum Mozgalom hírek

Közélet › Momentum Mozgalom

A Momentum bemutatta Baranya megye két jelöltjét

21.02.25 18:28

A Baranya 1-es választókerületben  Nemes Balázs, a Baranya 2-es választókerületben pedig Péderi Tamás indul a Momentum színeiben az ellenzéki előválasztáson – jelentette be Fekete-Győr András pécsi sajtótájékoztatóján…

Ezt a nyilatkozatot kell aláírnia minden ellenzéki jelöltnek

21.02.25 13:35

Még a héten elfogadhatják az ellenzéki pártok azt a nyilatkozatot, amit minden, az előválasztáson indulni kívánó jelöltnek alá kell írnia – értesült a Népszava. A lapunk birtokába került – forrásunk szerint gyakorlatilag véglegesnek tekinthető –…

Kilencvenmilliós átverőshow Baján

21.02.24 16:58

„Gyurcsányi trükknek” nevezte a bajai városi ellenzék a momentumos polgármester lépését. Kiderült ugyanis, hogy a járvány miatt feloszlatott tanácsadói testület egyes tagjait továbbfoglalkoztatja az önkormányzat.

Ártatlannak vallotta magát a Momentum miniszterelnök-jelöltje

21.02.24 16:58

Fekete-Győr András szerint nem követett el bűncselekményt azzal, hogy "füstölőt" ejtett a rendőrsorfalak közé. 

Felfügesztett szabadságvesztésre ítélte a bíróság Donáth Lászlót

21.02.24 10:38

A szeméremsértéssel és könnyű testi sértéssel gyanúsított lelkészt 1,5 éves szabadságvesztésre ítélték, aminek a végrehajtását 2,5 évre felfüggesztették. Az ítélet nem jogerős.

Együtt maradnak? – Hadházy zuglói indulása az ellenzéki összefogás szakítópróbája lesz

21.02.23 10:05

MSZP országgyűlési képviselője van Zuglónak, ahol Hadházyt indítja a Momentum az ellenzéki előválasztáson. Tóth Csaba szocialista országgyűlési képviselő és a Momentum között nem felhőtlen a viszony, ami a közös ellenzéki listaállításnak is…

Nőnapi higiéniai táskagyűjtés kerületünkben is

21.02.23 01:00

Több momentumos helyi szervezettel együtt kerületünkben is szeretnének segíteni azokon a nőkön, akik nehezebben élhetik meg a nőiségüket. Sok olyan nő él Budapesten, akinek a higiéniai táska tartalma nagyon is luxus, miközben nekünk…

A(z) "Momentum Mozgalom" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Fekete-Győr András elment megsemmisülni Gulyás Mártonhoz

Az egyórányi szekunder szégyent csak fokozza a Momentum-elnök utólagos magyarázkodása. Kacsoh Dániel a Mandinerben megjelent vezércikke.

Közélet

A müncheni polgármester nem garantálja, hogy lehetnek nézők az Eb-meccseken

Az UEFA csak olyan helyszínen akarja rendezni a kontinenstornát, ahol lehetnek szurkolók a lelátón.

Ismert személy

Fekete-Győr András elment megsemmisülni Gulyás Mártonhoz

Az egyórányi szekunder szégyent csak fokozza a Momentum-elnök utólagos magyarázkodása. Kacsoh Dániel a Mandinerben megjelent vezércikke.

Politikus

Korrupciós botrányba bukott bele a Fideszt bíráló luxemburgi politikus

A Mandiner.hu beszámolója szerint Frank Engel a korrupciós gyanú szerint a pártjához köthető egyik alapítványtól kapott jelentős összeget.

 

Kategória ajánló