Momentum Mozgalom hírek

Közélet › Momentum Mozgalom

Elérte a kétmilliót az átoltottság Magyarországon

21.03.29 19:34

A Momentum szerint is örvendetes, hogy ennyi embert sikerült beoltani, ugyanakkor szerintük aggasztó, hogy a halálozási adatokat tekintve is Magyarország az első.

Videó: Elvégezték a hazugságvizsgálatot Fekete-Győr Andráson

21.03.29 05:58

„Ezennel kihívom Orbán Viktort, hogy vesse magát alá ő is a poligráfos vizsgálatnak! Elvégre bátor, szókimondó és beleállós embernek tartja magát, úgyhogy itt a bizonyítási lehetőség” - írja a felvételhez a politikus.

Nézőpont: A baloldal nem kormányzóképes

21.03.28 17:07

A magyarok több mint fele kormányzóképesnek tartja a Fidesz–KDNP-t, de csak ötödük gondolja ezt az ellenzéki pártok szövetségéről – derül ki a Nézőpont Intézet a Magyar Nemzetnek készített országos, reprezentatív közvélemény-kutatásából.

Ellenzék: Orbán Viktor válságkezelése nem csupán megbukott, de mélybe taszította az egészségügyet

21.03.27 14:01

Az ellenzéki pártok szerint a kormányfő „a koronavírusos magyar emberek betegágya mellől üldözte el” az őket segítő, gyógyító és ápoló embereket, ami „ordító felelőtlenség” és „a magyar nép ellen elkövetett bűntett”.

“A táncot lehet visszatanítani, a régi szokásrendet és életet nem” – 90 éves Novák Ferenc Tata

21.03.27 10:01

Ma ünnepli 90. születésnapját Novák Ferenc, vagy ahogy mindenki ismeri, Tata. A Kossuth- és Erkel Ferenc-díjas koreográfus, okleveles etnográfus nevéhez számos nagyszabású folklór, tánc- és színházi esemény kötődik, egyike azoknak, akik…

Fekete-Győr: a fideszes bűnözők napjai meg vannak számlálva a szabad levegőn

21.03.26 22:07

Mindig lehetetlennek tűnik, amíg meg nem csinálja valaki, mi pedig meg fogjuk csinálni – mondja a Momentum miniszterelnök-jelöltje a választás utáni elszámoltatásról.

A(z) "Momentum Mozgalom" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Medián: Az ellenzéki választóknak tetszik a Momentum elszámoltatási ötlete

A felmérésben kormányváltást akaró szavazókat kérdeztek, a Momentum megbízásából.

Közélet

A Fideszből is kilépett a sümegi képviselő a hamisítási botrány miatt

„Éles kések hevernek a sümegi önkormányzat fiókjában” – jellemezte az egyre feszültebb közéleti állapotot Kovács Mihály, aki feltárta a helyi polgármester élettársának hamisított érettségi ügyét, aminek köszönhetően továbbra is…

Ismert személy

Szellemi válságban van a baloldal

Deák Dániel elemző szerint Fekete-Győr András már sokadszorra bizonyította be, hogy még a saját pártjának irányítása is gondot okoz neki.

Politikus

MSZP: fel kell zárkóztatni a megalázóan alacsony nyugdíjakat!

A már 13. éve 28 500 forintban rögzített legkisebb öregségi nyugdíj összegét a minimálbér legalább ötven százalékára emelné az MSZP – mondta Korózs Lajos, a párt országgyűlési képviselője az ATV Egyenes beszéd című…

 

Kategória ajánló