Momentum Mozgalom hírek

Közélet › Momentum Mozgalom

Egy volt SZDSZ-esre bíznák a kasszákat

Ma 08:31

Szinte bizonyos, hogy az a Bodnár Zoltán kerül a terézvárosi vagyonkezelő élére, akinek a neve a Kulcsár Attila-féle 2002-es brókerbotrány felgöngyölítése során is felmerült.

132 millió forinttal távozott az újpesti városházáról 40 ember, akik nem akartak az ellenzékkel dolgozni

Tegnap 10:58

Ők még a korábbi, fideszes polgármesterrel egyeztetve távoztak, hivatalosan mind a "jegyző által felkínált, közös megegyezéssel történő felmondás lehetőségét" fogadták el - állítja a kerület új, momentumos polgármestere.

Ujhelyinek nagyon elege lett Kövérből

19.11.19 13:22

Az MSZP EP-képviselője Facebook-oldalán osztotta meg, mit tervez: szolidaritási demonstrációt kezdeményez az Európai Parlamentben "a magyar képviselők jogainak megtaposása miatt".

Negatív következményei lehetnek, ha a magyar ellenzék a saját hazáját támadja

19.11.17 18:40

A momentumos Cseh Katalin néhány nappal ezelőtt jelentette be, hogy az amerikai kongresszus elé viszi a magyar jogállamiság kérdéseit. Szánthó Miklós szerint hosszú távon negatív következménye lesz annak, hogy a magyar ellenzék a saját hazáját…

A Fidesszel szavazott két szocialista – kirúgták őket a pártból

19.11.14 21:19

A Fidesszel szavazott két MSZP-s képviselő az ellenzéki pártok előzetes megállapodása ellenére – erről számolt be a DK és a Momentum is. Budafokon bár továbbra is Karsay Ferenc fideszes polgármester irányítja a kerületet, ellenzéki…

Pálfy Dániel Ábel: Elég a hazaárulózásból? Elég a hazaárulásból!

19.11.13 19:31

Örömmel közlöm Cseh Katalinnal, hogy jog kérdésében Magyarországon a hatályos törvények és a bíróságok döntései a mérvadók, nem pedig a momentumos politikusok bejegyzései. 

A momentumos Cseh Katalin az amerikai Kongresszushoz fordult

19.11.12 17:19

A politikus az Európai Parlament amerikai delegációs csoportjának tagjaként levélben juttatta el a magyar jogállamisággal kapcsolatos nyilatkozatát az Amerikai Egyesült Államok Kongresszusának keddi meghallgatására.

Nézőpont: a Momentum az ellenzék legerősebb pártja

19.11.12 07:46

Az önkormányzati választás után is őrzi jelentős előnyét a Fidesz-KDNP, melynek politikáját a választási részvételüket biztosra ígérő szavazók 52 százaléka támogatja. Az ellenzéki pártok szoros háziversenyét ezúttal a Momentum Mozgalom vezeti, ők 13…

A(z) "Momentum Mozgalom" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Egy volt Szdsz-esre bíznák a kasszát Terézvárosban

A javaslatot Soproni Tamás momentumos polgármester tette a korábban még az Mszmp Központi Bizottságának szakértői tisztségét is betöltő Bodnár Zoltánra.

Politikus

Az egészségügyi válsághelyzet megoldására költené a szuperkórház árát László Imre

A Fidesz-kormány még mindig nem hajlandó belátni: jól átgondoltan, szakmai alapon kell elkölteni a szuperkórházra szánt 250 milliárdot.

Közélet

Dobpergés: megvan, ki írta a petíciót a szuperkórházzal kapcsolatban!

Dr. László Imre úrÚjbuda polgármestereTárgy: A szuperkórház mindenkiéTisztelt Polgármester Úr!Az állampolgárok felháborodását jelzi, hogy pár nap alatt több mint 5000-en írták alá a Dél-budai Centrumkórház megépítéséért a…

Politikus

Szél Bernadett: "Minden percet sajnálok, amit Kunhalmi Ágira pazaroltam

A 2018-as országgyűlési választások vereségének okairól beszél Szél Bernadett egy most kiszivárgott videóban, amelyet a Mandiner hozott nyilvánosságra. Az LMP egykori társelnöke, jelenleg független országgyűlési képviselő az MSZP-t…

 

Kategória ajánló