Molnár Csaba hírek

Politikus › Molnár Csaba

Gyurcsányék szerint totális kudarc az Orbán-terv

20.04.20 13:23

A Molnár Csaba EP-képviselő által jegyzett közlemény szerint az Orbán-kormány a hibás a vírus miatt kialakuló munkanélküliségért.

Meghökkentő beismerő vallomást tett Orbán – a DK nyakon csípte

20.04.17 12:19

Ma közleményben tudatta a DK, hogy a miniszterelnök meghökkentő beismerő vallomást tett. Molnár Csaba a DK alelnöke szerint: Pár héttel azután, hogy a kormány minden jogkört és hatalmat a saját maga számára központosított a felhatalmazási…

Molnár Csaba szerint az orbáni bérkompenzáció a semminél kevesebb

20.04.09 23:16

A Demokratikus Koalíció szerint vállalhatatlan, hogy a kormány a semminél is kevesebbet ad a koronavírus-járvány miatt amúgy is kétségbeesett embereknek - írja közleményében a párt alelnöke.

Felmérés: A magyarok többsége egyetért a 70 százalékos bértámogatással

20.04.09 12:57

A magyarok többsége egyetért azzal, hogy a rövidített munkaidőbe kerülő dolgozók bérének 70 százalékát fizeti a kormány. A megkérdezettek 22 százaléka viszont úgy gondolja, hogy a kormánynak a kieső bér 100 százalékát kellene átvállalnia – derül…

Gyurcsányék durván kiakadtak: "Ha valóban ez az Orbán-kormány válságkezelő csomagja, akkor óriási bajban vagyunk"

20.04.07 13:47

"Amit a tegnap miniszterelnöki bejelentésből sejtettünk, az mára sajnos biztossá vált. A kormány láthatóan még mindig nem érti, vagy nem akarja érteni, hogy mekkora bajban van az ország" - írja Facebook bejegyzésében Molnár Csaba.

A(z) "Molnár Csaba" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

DK: azonnal 50 ezer forintot minden nyugdíjasnak!

Csaknem fél év kellett ahhoz, hogy Matolcsy „felébredjen”, és a jegybank is elismerje: „brutális” benzin- és élelmiszerár-emelkedés vár ránk – írta közösségi oldalán Molnár Csaba, aki szerint azonban ez még nem elég…

Politikus

Fekete-Győr András szerint, ha nagyot bukik a Fidesz, akkor "Orbán Viktor elutazik örökre keletre"

A Szabad Európa Fekete-Győr Andrással készített podcast-interjút, amelyben a Momentum elnöke még azt sem zárta ki, hogy egy nagyarányú ellenzéki választási győzelemnél, ha 2022-ben a Fidesz bedőlne, Orbán Viktor elutazik…

Közélet

A DK az Ön véleményére kíváncsi

A téli-nyári időszámításról indított online konzultációs kérdőívet a Demokratikus Koalíció. A párt arra kíváncsi, ki melyiket támogatja inkább.

Közélet

„Brüsszelben kipukkadt a free-SZFE politikai lufi”

Elfogadhatatlan, hogy a baloldal a hallgatókat használja fel a saját politikai céljaira - fogalmazott Bocskor Andrea az Európai Parlamentben tartott meghallgatás után.

 

Kategória ajánló