Molnár Csaba hírek

Politikus › Molnár Csaba

A Szocialisták képviselőcsoportjában maradnak Gyurcsányék

19.05.31 18:16

Döntött a párt elnöksége, nem ülnek át a liberálisok frakciójába – közölte pénteken Molnár Csaba, a DK ügyvezető alelnöke.

Mégis beül a szocialista frakcióba a DK

19.05.31 13:55

Döntött a Demokratikus Koalíció elnöksége arról, melyik EP-frakcióba üljön be négy európai parlamenti képviselője. A döntést Molnár Csaba, a párt újraválasztott EP-képviselője ismertette. Molnár azt mondta, ők a kampányban ismertetett…

A DK megduplázta mandátumai számát

19.05.27 05:58

A párt az eddigi kettő helyett négy képviselőt küldhet Brüsszelbe. Ők Gyurcsány Ferenc felesége, Dobrev Klára, valamint Molnár Csaba, Rónai Sándor, Ara-Kovács Attila.

Az EU-s források kormánytól független elosztását javasolta a DK

19.05.22 13:37

A Demokratikus Koalíció szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján ismét azt javasolta, hogy egy független EU-s testület ossza el a Magyarországnak járó uniós forrásokat. Az ellenzéki párt EP-képviselője, Molnár Csaba hivatkozott azon…

Vágó István: furcsállom! – A DK kegyetlenül beleszállt Péterfalviba

19.04.04 16:44

11 millió forintos bírságot szabott ki az ellenzéki Demokratikus Koalícióra a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH), miután hackerek feltörték a DK internetes oldalát. A döntésre a DK részéről Molnár Csaba alelnök reagált, majd a…

Gyurcsány Ferenc megmutatta, mi maradt a pártirodából

18.11.20 12:01

Gyurcsány Ferenc Facebook-oldalán tett közzé fényképeket a Demokratikus Koalíció teljesen kiégett pártirodájáról.

Molnár Csaba: Minden megsemmisült a DK leégett irodájában

18.11.19 15:46

Ennyi maradt az irodámból – merengett a DK-iroda kiégett romjain Molnár Csaba a párt ügyvezető alelnöke közösségi oldalán. A politikus sajtótájékotatót is tartott a témában.

A(z) "Molnár Csaba" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

A Szocialisták képviselőcsoportjában maradnak Gyurcsányék

Döntött a párt elnöksége, nem ülnek át a liberálisok frakciójába – közölte pénteken Molnár Csaba, a DK ügyvezető alelnöke.

Közélet

“Debrecen nem a Fidesz, hanem a szabadság fővárosa” – Dobrevék megmutatnák Kósának, Pappnak és Orbánnak

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) EP-képviselője, az Európai Parlament alelnöke az októberi önkormányzati választás tétjének azt nevezte, hogy demokratikus, európai ország lesz-e Magyarország. Az ellenzéki politikus…

Politikus

Gyurcsányék egészségügyi béremelést akarnak

A Demokratikus Koalíció (DK) azonnali béremelést követel a kórházi háttérmunkát végző dolgozóknak.

Gazdaság

Lezárt akta: rablási kísérlet Szegeden

A szegedi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát azzal a két férfival szemben, akik egy dohányboltot akartak kirabolni februárban Szegeden.

 

Kategória ajánló