MOK hírek

Közélet › MOK

MOK: a másodállások tekintetében vereséget szenvedtek

20.12.01 13:52

Az ATV Startban Kincses Gyula beszélt arról, hogy értékelik az orvosbéremeléssel kapcsolatos tárgyalásokat, és beszámolt arról is, hogy mely járványügyi adatnak hihetünk, és melyiknek kevésbé.

Az Országgyűlés új szolgálati jogviszonyt hozott létre a NAV-dolgozóknak

20.11.30 23:53

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) dolgozói számára új szolgálati jogviszony jön létre: az adó- és vámhatósági szolgálati jogviszony. Az erről szóló törvényt 113 igen szavazattal, 2 nem ellenében és 53 tartózkodás mellett fogadta el a parlament.

Koronavírus: Erre kell készülni az orvoskamara egyik vezetője szerint

20.11.30 18:46

Ami tavasszal még csak félelem volt, az mára sok helyen valósággá vált. Karnyújtásnyira vagyunk attól, hogy az ellátórendszert elözönlő betegek miatt először kompromisszumossá váljon az ellátás, majd lehetetlen helyzet álljon elő, a gyógyítás…

Koronavírusban hunyt el a felcsúti háziorvos

20.11.30 14:49

Koronavírusban meghalt Felcsút háziorvosa – derült ki a Magyar Orvosi Kamara holnapján közzétett friss adatokból. A helyi orvosi rendelő megerősítette a hírt. Dr. Goda Lajost egyelőre a vértesboglári háziorvos helyettesíti.

Feszültség az Orvosi Kamara és az egyházak között: sorshúzás a lélegeztetőgépekért?

20.11.28 15:52

Cáfolják a magyar keresztény egyházak a Magyar Orvosi Kamara állítását, hogy bevonták őket a vitát kavart ajánlásba, miszerint rendkívül helyzet esetében sorshúzással dőljön el, hogy ki kap és ki nem kap lélegeztetőgépet.

MOK: most a háziorvosok és fogorvosok történeteit gyűjtötték csokorba

20.11.27 15:33

A COVID-osztályokon és az intenzív osztályokon dolgozók valós beszámolói után itt vannak az alapellátásban dolgozó háziorvosok és fogorvosok vallomásai.

A(z) "MOK" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Nyílt levelet írt az orvosi kamara elnökének Csókay András (Érkezett a válasz...)

A Magyar Nemzet közli azt a levelet, amelyben Csókay András etikai vizsgálat megindítását sürgeti a politizáló háziorvosokkal szemben.

Nagyvilág

Nagyon kevésen múlhatott, hogy a koronavírus emberekre is fertőzővé vált

Egy friss kutatás arra jutott, egyetlen aminosav mutációja lehet a hibás.

Tudomány

Néhány országból korlátozás nélkül be lehet lépni Magyarországra

A kormany.hu azt írta: a járványügyi készültségi időszak utazási korlátozásairól szóló kormányrendelet alapján a külügyminiszter felhatalmazást kapott arra, hogy a belügyminiszterrel közösen rendeletben állapítsa meg azokat az…

Életmód

Kovács Zoltán a CNN-nek: Az oltás nem politikai kérdés

Az oltás nem politikai kérdés, hanem hatékonyság és megbízhatóság kérdése – hangsúlyozta a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár hétfőn a CNN-nek adott interjújában.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló