MOK hírek

Közélet › MOK

Ki vitte el a 940 millió forintot? Íme az Ötöslottó nyerőszámai

21.01.23 19:43

Az ötta­­lá­­la­­tos szel­­vény vár­­ható fő­­nye­­re­­mé­­nye a 4. já­­ték­­hé­­ten 940 millió forint volt. Jöj­­je­­nek a nyer­­őszá­­mok!

"Mindenkinél más-más ideig tart a fertőzés utáni védettség" - interjú a MOK infektológusával

21.01.21 15:53

Másodszor is elkapta a koronavírust Eperjes Károly színművész, amely ezúttal jóval súlyosabb tüneteket okozott nála, mint az első alkalommal. Arról kérdeztük Dr. Csilek András infektológust, a Magyar Orvosi Kamara (MOK) BAZ Megyei Területi…

Hálapénz: a szüléshez nem kell választott orvos!

21.01.19 14:45

Lénárd Rita, a Magyar Orvosi Kamara alelnöke a Telexnek azt mondta: céljuk az, hogy belátható időn belül mindenki az ügyeletes orvosnál szüljön.

MOK-titkár: Az orvosok sem kapnak elég információt

21.01.12 12:08

"Az orvoslásban fontos, hogy a beteget partnernek tekintsük, aki képes mérlegelni, és dönteni a saját életével, egészségével kapcsolatban."

Koronavírus: ezekkel a gyógyszerekkel, vitaminokkal gyógyulhat otthon – Ebben az esetben hívjon mentőt

21.01.11 20:28

Mit tegyünk, ha koronavírusosan otthon próbálunk meggyógyulni? Milyen gyógyszereket, vitaminokat szedjünk, mikor hívjunk mentőt? A Magyar Orvosi Kamara honlapjára feltöltött videóban dr. Jáksó Krisztián, a pécsi Koronavírus Ellátó Központ…

Káosz és oltásellenesség - az egészségügyi dolgozók oltását vizsgálta az orvosi kamara

21.01.06 15:01

A Magyar Orvosi Kamara szerint a helyzetet nehezíti, hogy az egészségügyben, főként a szakdolgozók körében is nagy az oltást elutasítók aránya. Az országos tisztifőorvos közben arról beszélt, hogy a városi kórházakban is lesznek oltópontok, sőt, a…

A(z) "MOK" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Ki vitte el a 940 millió forintot? Íme az Ötöslottó nyerőszámai

Az ötta­­lá­­la­­tos szel­­vény vár­­ható fő­­nye­­re­­mé­­nye a 4. já­­ték­­hé­­ten 940 millió forint volt. Jöj­­je­­nek a nyer­­őszá­­mok!

Nagyvilág

A vércsoport is befolyásolja, mennyire könnyen kapod el a koronavírust

A koronavírus lefolyásában az is közrejátszhat, milyen a vércsoportod.

Tudomány

Emelkedéssel kezdte az évet a GKI konjunktúraindexe

A GKI konjunktúraindexe januárban érezhetően emelkedett, a járvány kezdete óta a legmagasabb értékét érte el, de áprilisi zuhanásának még így is csak alig több mint felét dolgozta le. Az év első hónapjában az üzleti és a fogyasztói…

Politikus

Kásler Miklós annak örülne, ha az emberek nem válogatnának az oltóanyagok között

„Nagyon remélem azt, hogy az a megközelítésbeli különbség oldódik Magyarországon, hogy én ezt a vakcinát szeretném, én azt a vakcinát szeretném” - mondta a miniszter.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló