Mohács hírek

Magyar település › Mohács

Tarló égett Szajolon

20.09.15 14:32

Kidöntött egy villanyoszlopot egy traktor Szajolon, a 4-es főút közelében, egy szántáson. A szikrázó vezetéktől meggyulladt, és mintegy négyezer négyzetméteren égett a tarló. A szolnoki hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat, és megkezdték az utómunkálatokat.

Tűz van a vaskúti hulladéktelepen

20.09.15 07:25

Tűz keletkezett egy hulladéktelepen, Vaskút külterületén. Mintegy kétszáz négyzetméteren ég az összehordott szemét. A bajai és a nagybaracskai hivatásos tűzoltók oltják a lángokat. Szekszárdról, valamint Mohácsról ugyancsak egységek…

A kirúgott mohácsi jegyző azt sem tudja, milyen címeken vett fel prémiumot?

20.09.13 17:04

Nem 12, hanem 58 oldalas tanulmányt adott le célfeladata teljesítéseként a volt mohácsi jegyző – ezzel próbálta cikkünket cáfolni Kovács Mirella. Csakhogy téved, mivel két szerződése is volt, amelyekért egyenként 597 ezer 500 forintot kapott.

A(z) "Mohács" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Kamion alvázán utazó migránst fogtak Mohácson

A rendőrök kedden 10 óra 15 perckor egy tehergépjármű alvázán utazó migránst tartóztattak fel Mohácson.    A férfi marokkói állampolgárnak vallotta magát, azonban sem személyazonosságát, sem magyarországi tartózkodása…

Megye

Nem beszélt mellé: Détár Enikő elárulta, mi a véleménye Gabriela Spanicról

A múlt szombati Dancing with the Stars versenyéből Détár Enikő és Baranya Dávid távoztak.

Közélet

Felkészült a város a téli időre – Filvig Géza polgármester tegnap délután tartott szemlét

Hóekék, sószórók, síkosságmentesítéshez szükséges anyagok, eszközök és a humánerőforrás is készen áll a tél kihívásaira. Jöhet a havazás!

Esemény

2021-ben elmarad a mohácsi busójárás

A súlyosbodó járványhelyzet miatt nem tartják meg a februárra tervezett busójárást Mohácson - közölte Pávkovics Gábor (Fidesz) polgármester.

 

Kategória ajánló