Mohács hírek

Magyar település › Mohács

Orvostanhallgatók jelentkezését várják a Mohácsi Kórházban

Tegnap 12:11

A Mohácsi Kórház várja azon medikusok jelentkezését, akik elhivatottak leendő szakmájuk iránt és ebben a nehéz helyzetben segítenék a szakorvoscsapat munkáját, írta felhívásában dr. Csizmadia Csaba, a kórház főigazgatója.    Az orvos-és…

Járványügyi intézkedések a mohácsi piacon

20.04.02 14:21

A közelmúltban bevezetett intézkedést, mely szerint kizárólag zöldség-, gyümölcs- és élelmiszerárusok jelenhetnek meg áruikkal a mohácsi piacon, átmenetileg felfüggesztették - írja Facebook oldalán Csorbai Ferenc, polgármester.

Román embercsempész ellen emeltek vádat Mohácson

20.04.02 09:49

Folytatólagosan, üzletszerűen elkövetett embercsempészés miatt emeltek vádat Mohácson egy román férfi ellen, aki tavaly nyáron négy alkalommal szállított migránsokat Magyarországról az osztrák határhoz.

Mohács polgármestere ma is kiadná a közleményt, amiben a várost járványgócpontnak nevezte

20.03.31 16:43

Csorbai Ferenc nem gondolja, hogy ne adná ki újra a közleményt, ha azzal egy életet is megmentettek. Mohács polgármestere is a médiából tudta meg, hogy feljelentették.

Elmondjuk, hogy a juthat be csomag a Mohácsi Kórházba a látogatási tilalom alatt

20.03.30 15:26

A járványügyi helyzetre és a teljes látogatási tilalomra való tekintettel a következő szabályok érvényesek a Mohácsi Kórházban, ha a hozzátartozók csomagot szeretnének bejuttatni a betegnek – olvasható a Mohácsi Újság.hu-n.

Nyomoznak Mohács polgármestere ellen

20.03.29 20:00

Közveszéllyel fenyegetés miatt nyomoznak Mohács polgármestere ellen, aki korábban azt mondta, a város gócpont lett, és emiatt több megbetegedés is várható - tudta meg a Pécsi Újság.

Mohács polgármesterére lesújtott a fideszes rendőrállam

20.03.29 10:25

A rendőrség közveszéllyel fenyegetés miatt nyomozást indított Mohács polgármestere ellen, amiért az arról beszélt: a városban akár helyi karantént is elrendelhetnek. 

Átverték, majd elvitték a pénzét a mohácsi asszonynak

20.03.29 09:49

Szombaton reggel két trükkös tolvaj pénzt és egy telefont lopott egy 66 éves asszonytól a mohácsi Kossuth Lajos utcában – írja a MohácsiÚjság.hu.

A(z) "Mohács" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Kijelölték azt a szervet, amelyik nyomoz Csorbai Ferenc ügyében

Helyt adott az Országos Rendőr-főkapitányság a mohácsi rendőrök kizárási kérelmének.

Megye

Visszakerülnek a dézsás növények Pécs közterületeire

Az enyhébb, tavaszi időjárás beköszöntével Pécs városa is újra virágba borul.

Magyar település

Online próbálnak a Pécsi Nemzeti Színház művészei

2020.04.03. Ahogy az első olvasópróbák, úgy a többi próba is online zajlik a Pécsi Nemzeti Színházban. A művészek az otthonukban, egy erre alkalmas programon keresztül egyszerre tudnak jelen lenni, így látják és hallják…

Közélet

4 percenként mértek be gyorshajtókat Szolnokon

Hét óra alatt száz gyorshajtót mért be a rendőrség traffipax készüléke.

 

Kategória ajánló