Modern Városok Program hírek

Közélet › Modern Városok Program

Letették a Győr és Pannonhalma között épülő kerékpárút alapkövét

19.10.10 14:40

Fekete Dávid, Győr alpolgármestere az eseményen elmondta, hogy a Modern városok program győri elemei közé tartozik a 17,7 kilométer hosszú, mintegy 1,8 milliárd forintba kerülő kerékpárút megépítése.

Hamarosan indul a nagykanizsai sport- és rendezvénycsarnok építése

19.10.10 12:55

A Modern városok program nagykanizsai fejlesztései jól állnak, a teljes forrás mintegy 60 százalékát már lehívta a város, ennek részeként indulhat el hamarosan a multifunkciós sport- és rendezvénycsarnok építése és az egykori ferences kolostor…

Mögöttünk a kormány

19.10.07 18:25

1,2 milliárd forintos fejlesztést hozott a napokban elektromobilitásra Dunaújvárosnak, mint a Modern Városok program folytatásaként. Miért és mire kapjuk ezt a pénzt?- kérdezzük a jó hír bejelentőjétől, Dr. Galambos Dénes miniszterelnöki biztostól.

Új kórházi szárny, új gyermekosztály: nagy bejelentéseket tett Grezsa István

19.09.17 11:22

Az eddiginél jóval nagyobb kórházfejlesztési tervvel állt elő Grezsa István. A vásárhelyi polgármesterjelölt megválasztása esetén a Modern Városok Program által új épületszárnyat és új kétemeletes gyermekosztályt kapna az egészségügyi intézmény,…

7 milliárdból épít gyárat Debrecenben a német cég

19.09.10 17:04

Megkezdi debreceni csomagoló és logisztikai üzemének építését a német Deufol cég, az előrehaladott előkészítő munka után októberben helyezik el az alapkövét a déli ipari övezetben felépülő gyárnak - jelentette be a cég ügyvezető igazgatója kedden…

Átadták a felújított Árpád Gimnáziumot Tatabányán

19.08.28 14:31

Az intézmény felújítása után nemsokára elkészül a középfokú kollégium épülete, majd a szakképzési központ és végül a régi bányakórház helyén a katolikus gimnázium.

A(z) "Modern Városok Program" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Letették a Győr és Pannonhalma között épülő kerékpárút alapkövét

Fekete Dávid, Győr alpolgármestere az eseményen elmondta, hogy a Modern városok program győri elemei közé tartozik a 17,7 kilométer hosszú, mintegy 1,8 milliárd forintba kerülő kerékpárút megépítése.

Politikus

Kósa Lajos: ma Magyarországon a demokráciát ünnepelték a választók

Kósa Lajos, a Fidesz önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke köszönetet mondott a választóknak, a kampányban segédkező aktivistáknak, valamint a párt jelöltjeinek vasárnap esti sajtótájékoztatóján.

Közélet

Választás, több mint 90 százalékos feldolgozottság: nagy valószínűséggel új polgármestere van a kerületnek

Az önkormányzati választások eredményeinek több mint 90 százalékos összesítésénél már lehet eredményt hirdetni, hiszen az egyik jelölt olyan előnyre tett szert, amit nagy eséllyel már nem hozhatnak be a többiek. Ennek alapján…

Politikus

Török Gábor értékelte a választást

Ami biztos: 2006 óta ez az első választás, amelyet a Fidesz - ha nem is vesztett el - nem nyert meg, így értékelte Facebook oldalán az önkormányzati választások eredményét Török Gábor politikai szakértő.

 

Kategória ajánló