Modern Városok Program hírek

Közélet › Modern Városok Program

A közgyűlés kitüntetéssel ismerte el Rázga Józsefné és az Aut-Pont munkáját

20.09.24 09:49

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének Elismerése kitüntetést vehetett át a csütörtöki közgyűlés előtt a városháza dísztermében Rázga Józsefné és az Aut-Pont Alapítvány kollektívája.

Segítség a zöldülni vágyó önkormányzatoknak: 60 ezer eurós uniós támogatásra jelentkezhetnek

20.09.17 17:05

Pályázatonként 60 ezer eurós támogatást nyújt az EUCF (Városokkal városokért) nemzetközi szervezet azoknak az önkormányzatoknak és önkormányzati társulásoknak, amelyek beruházási koncepciót dolgoznak ki településük fenntartható energetikai…

A nagyberuházás, amelyet a koronavírus elkerült – Jövő szeptemberre tervezik a Kanizsa Aréna műszaki átadását

20.09.14 12:17

A szerkezetépítési munkálatok befejező részénél tart a Modern Városok Program keretében, 15 milliárd forint kormányzati támogatással megvalósuló multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnok építése.

Már zajlik a toborzás – akár száz új munkahelyet teremthet a miskolctapolcai élményfürdő

20.08.04 15:10

Ha minden jól megy, a jövő év elején nyitja meg kapuit az Ellipsum Élmény- és Strandfürdő Miskolctapolcán. Robbanásszerű emelkedést hozhat a település életében az új élményfürdő, a tervek szerint éves szinten negyedmillió látogatóval számolnak,…

Létrejött a Békéscsabai Háziorvosi Kártya

20.07.30 12:46

Békéscsaba önkormányzata létrehozta a Békéscsabai Háziorvosi Kártyát. Szarvas Péter polgármester szerdán, a Városháza dísztermében tartott sajtótájékoztatóján dr. Sonkoly Iván háziorvosnak adta át az első kártyát.

Megújult az egri vár Zárkándy-bástyája

20.07.29 06:16

2020. július 20-án átadták Egerben a vár helyreállított Zárkándy-bástyáját, a beruházás első üteme a Modern városok program keretében, míg a második a Belügyminisztérium támogatásával valósult meg.

Több milliárd forintos kerékpáros fejlesztések kezdődnek Békéscsabán

20.07.28 16:22

Csaknem hárommilliárd forintból fejlesztik a békéscsabai ipari parkok kerékpáros megközelíthetőségét, 2,3 milliárdból pedig elkezdődik a Wenckheim turisztikai kerékpárút kialakítása Békés megye székhelyén és környékén a Modern városok…

A(z) "Modern Városok Program" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Elkezdődött az okos közvilágítási rendszer kialakítása Békéscsabán

A Modern városok program keretében, csaknem 1,8 milliárd forintból elkezdődött az okos közvilágítási rendszer kialakítása Békéscsabán.

Gazdaság

Magyar oltóanyaggyár épül Mongóliában

A beruházás jövő év elején indul egy 57 millió dolláros segélyhitel program keretében.

Magyar település

Megnyílt a békéscsabai Munkácsy Múzeum új állandó tárlata

Munkácsy Mihály – Egy géniusz diadala címmel csütörtöktől tekinthető meg a békéscsabai Munkácsy Múzeum új állandó tárlata, amely a virtuóz tehetség festészetébe és életébe enged bepillantást.

Megye

Szocialista lakásmutyi sincs – újabb nyomozást szüntettek meg Hódmezővásárhelyen

Alig több mint egy évnyi nyomozás után megszüntette a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a szocialista Nagy Ernő lakásügye kapcsán indított nyomozást Hódmezővásárhelyen. Előzménye, hogy a Fidesz feljelentést tett az…

 

Kategória ajánló