MOB hírek

Sport › MOB

Az egészséges életmódot támogatja a Nob és a Who

20.05.19 02:43

Az egészséges életmód támogatását is szolgálja a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (Nob) és az Egészségügyi Világszervezet (Who) együttműködési megállapodásának megújítása.

Jótékonysági licit a füredi légimentőknek

20.05.05 20:07

Olimpiai bajnokok, zenészek által aláírt tárgyakkal indul jótékonysági licitálás a balatonfüredi légimentők megsegítésére. A kezdeményezést a MOB által Fair Play Díjas, Új Generáció díjas Balogh Enikő indította útjára, aki már több alkalommal…

Tokió 2020: Kammerer Zoltán vihetné a magyar zászlót a megnyitón

20.04.14 22:08

Ha részt vehet a 2021-re halasztott olimpián, akkor Kulcsár Krisztián MOB-elnök ígérete szerint Kammerer Zoltán viheti a magyar zászlót a tokiói ötkarikás játékok megnyitóünnepségén, ezzel az első magyar sportolóvá válna, aki kétszer is ebben a…

Elhunyt Lochmayer György, a magyar olimpiai csapat korábbi vezetője

20.04.12 11:54

Nyolcvanhat éves korában elhunyt Lochmayer György sportvezető, a magyar olimpiai csapat korábbi vezetője, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) egykori tagja.

Nagyobb és erősebb lehet a magyar csapat a 2021 nyarára halasztott olimpián

20.03.30 20:40

Nagyon bízom benne, hogy a magyar csapat létszáma és teljesítménye nem fogja megérezni a halasztást, sőt nagyobb és erősebb csapatunk lesz – mondta Kulcsár Krisztián, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke.

A(z) "MOB" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Sport

Az egészséges életmód támogatásáért működik együtt a NOB és a WHO

Az egészséges életmód támogatását is szolgálja a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) és az Egészségügyi Világszervezet (WHO) együttműködési megállapodásának megújítása. A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB)…

Sport

A világbajnok Berecz Zsombor Horvátországban készül az olimpiára

Úgy érzi, a kimaradás nem lesz befolyással az ötkarikás szereplésére.

Sport

Kulcsár Krisztián: a MOB minden területen előrelépett az elmúlt években

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke szerint a sporteredményeket Tokió után lehet majd igazán remélni.

Ország

Koronavírus - Kétéves kor alatt nem ajánlják a maszkviselést japán orvosok

Az arcmaszk viselése mindennapossá vált a koronavírus-járvány alatt, de kétévesnél fiatalabb gyermeknél nem szabad használni azt - figyelmeztetett a Japán Gyermekorvosok Társasága.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló