Mirkóczki Ádám hírek

Politikus › Mirkóczki Ádám

Elfogadták Eger 45 milliárdos főösszegű költségvetését

20.02.27 06:22

Elfogadta Eger idei költségvetését a város közgyűlése szerda este, mintegy hatórás vita után, 11 igen és 7 nem szavazattal. Mirkóczki Ádám (Egységben a Városért Egyesület) az MTI-nek "hibrid" költségvetésként jellemezte a büdzsét, melyet szerinte…

Koronavírus: járványveszély miatt bezáratta a Bitskey-uszodát Eger polgármestere

20.02.26 09:43

"Tulajdonosi döntés alapján szerda reggel 6 órától bezárattam a Bitskey Aladár Uszodát, amíg a teljes vízcsere és fertőtlenítés nem történik meg" - közölte az Egri Ügyek megkeresésére Mirkóczki Ádám, Eger jobbikos polgármestere. A…

Bejelentések a Fidesz-KDNP kihelyezett frakcióülésén

20.02.13 13:39

Közösen és külön is üléseztek a kormánypártok a Balaton partján, a döntésekről a két erő frakcióvezetője együtt számolt be újságíróknak csütörtök délután. 600 millió forintot tesz félre a kormány az áldozatvédelem éve program megvalósítására.

Mirkóczki Ádám szerint listázták a Fidesz szimpatizánsait Egerben

20.01.30 19:46

Mirkóczki Ádám egri polgármester szerint: a Fidesz listázta az egrieket a választási kampányban. Azt mondja: erre utaló dokumentumokat találtak a polgármesteri hivatal egyik szekrényében. A Fidesz szerint: alaptalanok a vádak.

Vádaskodik Mirkóczki Ádám

20.01.30 14:55

Mirkóczi állítja, hogy az egyik hivatali irodában olyan iratokat talált, amelyeken politikai aktivitás szerint listázták a szavazókat.

A(z) "Mirkóczki Ádám" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Az egri önkormányzat lemondott a színházigazgatói kinevezés jogáról – Emmi önkény

Újabb öt éven át Blaskó Balázs, a teátrum eddigi igazgatója irányítja az egri Gárdonyi Géza Színház munkáját, miután az Emberi Erőforrások Minisztériuma ellenállása miatt az önkormányzat elállt az általa megválasztott jelölt…

Közélet

Meggyújtották az első gyertyát Debrecen adventi koszorúján

Debrecen - Nem ünnepelhetjük olyan széles családi, baráti körben a karácsonyt, mint korábban, így most érezhetjük igazán, mekkora ajándék az, amit eddig természetesnek vettünk – mutatott rá Papp László polgármester.

Magyar település

A Mezőkövesden szerzett egri gólok a szebbek közé tartoznak (videó)

Az NB III. Keleti csoportjának sereghajtója feladta a leckét az Eger SE csapatának.

Megye

A Mezőkövesden szerzett egri gólok a szebbek közé tartoznak (videó)

Az NB III. Keleti csoportjának sereghajtója feladta a leckét az Eger SE csapatának.

 

Kategória ajánló