Mirkóczki Ádám hírek

Politikus › Mirkóczki Ádám

Mirkóczki nem támogatja a Fidesz jelöltjét a Gárdonyi Színház élére

20.10.27 06:07

Szőcs Artur bizonyult a legjobbnak a szakmai szempontok alapján, a Fidesz állta befolyásolt bizottság azonban mégis Blaskó Balázst jelölné igazgatónak.

Évet értékelt az egri polgármester

20.10.13 16:24

Épp egy évvel ezelőtt választották Eger polgármesterének Mirkóczki Ádámot, aki ennek apropóján tartott évértékelő sajtótájékoztatót kedden.

Mirkóczki Ádám: A Fidesz egyetlen célja, hogy működésképtelenné tegye Egert

20.10.13 14:53

Nyitrai Zsolt emberei egész Egeren akarnak bosszút állni, amiért elveszítették a város vezetését egy évvel ezelőtt – mondja a polgármester.

Rendkívüli közgyűlés lesz szerdán Egerben

20.09.29 16:08

 A múlt héten határozatképtelenné vált közgyűlés után rendkívüli ülést hívott össze Mirkóczki Ádám polgármester kedd délután.

Körlevélben értelmezte újra a sajtószabadság fogalmát az egri önkormányzat

20.09.23 22:16

„Üvegkalitkába” száműzi az egri városvezetés az újságírókat – kivéve azokat, akik az ellenzéki párt uralta város önkormányzati tévéjénél, a TV Egernél dolgoznak, vagy csak fényképeket készítenek. A helyi fideszes frakciót vezető Oroján Sándor példátlannak…

Tíz koronavírussal fertőzött ember van Egerben

20.09.04 11:35

Mirkóczki Ádám polgármester péntek reggeli sajtótájékoztatóján beszélt a járvány jelenlegi helyzetéről is.

A(z) "Mirkóczki Ádám" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Elhagyja Egert a volt polgármesteri referens

Mirkóczki Ádámmal egykor bizalmas kapcsolatot ápoló személy távozik a polgármester környezetéből és Egerből.

Közélet

Van szabad kapacitás a békéscsabai hajléktalanszállón

Kedd 10 óráig van érvényben az úgynevezett vörös kód. Az intézkedés azt jelenti, hogy valamennyi bentlakásos szociális intézménynek be kell fogadnia a hajlék nélkül élőket, ha a hajléktalan-ellátórendszer már nem tudja fogadni őket. A…

Magyar település

Számos beruházás veszi kezdetét idén is az egri tankerületben

Az Egri Hunyadi Mátyás Általános Iskola tornatermének tetőzetén túl több intézményben is munkálatok zajlanak, tudtuk meg Ballagó Zoltántól, az Egri Tankerületi Központ igazgatójától.

Megye

Számos beruházás veszi kezdetét idén is az egri tankerületben

Az Egri Hunyadi Mátyás Általános Iskola tornatermének tetőzetén túl több intézményben is munkálatok zajlanak, tudtuk meg Ballagó Zoltántól, az Egri Tankerületi Központ igazgatójától.

 

Kategória ajánló