Minority SafePack hírek

Közélet › Minority SafePack

Lendületben a Minority SafePack

19.04.16 12:24

A Minority SafePack hosszú távon meghatározó kezdeményezés lesz – mondta Astrid Thors, volt EBESZ nemzeti kisebbségi főbiztos legújabb vitairatának brüsszeli bemutatóján.

Az RMDSZ Európai kisebbségvédelmi törvényért kíván fellépni az EP-ben

19.04.04 16:53

Kelemen Hunor elmondta: a választás után felálló bizottság asztalára akarják letenni az EU 1,2 millió polgára által támogatott Minority SafePack kisebbségvédelmi polgári kezdeményezést.

Rendkívüli felülvizsgálatokat kellene lehetővé tenni a kisebbsége védelme érdekében

19.02.07 12:19

Az európai őshonos kisebbségek védelmét illetően fordulópontot hozhat a jogaik védelméért indított Minority SafePack elnevezésű nemzetközi kisebbségvédelmi kezdeményezés.

Navracsics: Fordulópont következhet be a kisebbségek védelmét illetően

19.02.05 14:34

Fordulópont következhet be az európai őshonos kisebbségek védelmét illetően az európai sokszínűség megőrzését célzó Minority SafePack polgári kezdeményezés aláírása által, az ugyanis kikényszerítheti, hogy az uniós bizottság, valamint többi…

A(z) "Minority SafePack" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Lendületben a Minority Safepack kezdeményezés

A Minority SafePack hosszú távon meghatározó kezdeményezés lesz Astrid Thors, volt EBESZ nemzeti kisebbségi főbiztos szerint.

Ország

Felfoghatatlan tragédia: kiesett két testvér az ötödik emeletről, egyikük meghalt

A rettenetes eset Romániában, Nagybányán történt, ahol két testvér kiesett ötödik emeleten levő lakásuk ablakán, a zuhanást követően az egyikük a helyszínen meghalt, a másikat pedig több sérüléssel, súlyos állapotban…

Nagyvilág

Petrícek: minden állam meghatározhatja energetikai portfólióját

Energetika tekintetében nincs egyetértés az Európai Unió tagállamai között.

Politikus

Kelemen Hunor elektromos rollerrel érkezett, úgy adta le az államfőjelölti iratait

Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke szombaton benyújtotta az államfőjelölti iratait a bukaresti Központi Választási Irodához.

 

Kategória ajánló