Minority SafePack hírek

Közélet › Minority SafePack

Johnson: Azért kellett kiírni a választást, mert a parlament megakadályozta a brexitet

19.11.22 12:15

Boris Johnson brit miniszterelnök szerint azért kellett kiírni a decemberben esedékes előre hozott választást, mert az eddigi parlament megakadályozta a brit Eu-tagság megszűnéséről (brexit) hozott népszavazási döntés végrehajtását.

Lendületben a Minority SafePack

19.04.16 12:24

A Minority SafePack hosszú távon meghatározó kezdeményezés lesz – mondta Astrid Thors, volt EBESZ nemzeti kisebbségi főbiztos legújabb vitairatának brüsszeli bemutatóján.

Az RMDSZ Európai kisebbségvédelmi törvényért kíván fellépni az EP-ben

19.04.04 16:53

Kelemen Hunor elmondta: a választás után felálló bizottság asztalára akarják letenni az EU 1,2 millió polgára által támogatott Minority SafePack kisebbségvédelmi polgári kezdeményezést.

Rendkívüli felülvizsgálatokat kellene lehetővé tenni a kisebbsége védelme érdekében

19.02.07 12:19

Az európai őshonos kisebbségek védelmét illetően fordulópontot hozhat a jogaik védelméért indított Minority SafePack elnevezésű nemzetközi kisebbségvédelmi kezdeményezés.

Navracsics: Fordulópont következhet be a kisebbségek védelmét illetően

19.02.05 14:34

Fordulópont következhet be az európai őshonos kisebbségek védelmét illetően az európai sokszínűség megőrzését célzó Minority SafePack polgári kezdeményezés aláírása által, az ugyanis kikényszerítheti, hogy az uniós bizottság, valamint többi…

A(z) "Minority SafePack" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Az Európai Parlamentben mutatták be a Minority SafePack kezdeményezésen alapuló jogszabály-javaslatokat

A FUEN nemzetközi szakértői csoportjának képviselői az Európai Parlamentben mutatták be a Minority SafePack polgári kezdeményezésen alapuló jogszabály-javaslat csomagot.

Ország

Székely gyermekek adtak adventi műsort az Országházban

Erdély még mindig őrzi kincseit. Ezekből a kincsekből hoztak most a homoródoklándi és székelykeresztúri fiatalok – mondta el köszöntőjében Kövér László.

Nagyvilág

Csehországnak 675 milliárd koronájába fog kerülni a karbonsemlegesség

Csehországnak 675 milliárd koronájába (8775 milliárd forint) fog kerülni a karbonsemlegesség elérése. Ezzel a pénzzel az Európai Uniónak számolnia kellene a következő költségvetési időszakban - közölte Andrej Babis cseh…

Politikus

Megoldódhat a húsvét és pünkösd körüli munkaszüneti napok kérdése

Elsőházként szavazta meg a képviselőház az RMDSZ azon törvénykezdeményezését, amely lehetővé teszi a különböző felekezetűeknek, hogy mindenki a saját keresztény egyházi ünnepén kaphasson szabadnapot.

 

Kategória ajánló