Miniszterelnöki Kabinetiroda hírek

Közélet › Miniszterelnöki Kabinetiroda

Nagy vitákra számít a kormány az EU-ban

19.07.18 12:57

Dömötör Csaba szerint az ideológiai indíttatású politikai boszorkányüldözés sem kizárt.

Dömötör: A Momentum már túltett az SZDSZ-en

19.07.15 07:27

Elfogadhatatlannak tartotta a Bayer Show-ban a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára, hogy az ellenzék előre kitervelt módon, tudatosan próbálja megfúrni a magyar képviselők jelöltségét az Európai Parlament szakbizottságaiban.

Forrnak az indulatok – ki is lesz végül Európa vezetője?

19.07.07 08:06

A megkérdezett német polgároknak csak 36 százaléka véli úgy, hogy jó megoldás Ursula von der Leyen jelölése. A magyar miniszterelnöknek és a hazai jegybank elnökének kellemetlen hír, hogy von der Leyen álláspontja szerint Kína „gazdasági…

A(z) "Miniszterelnöki Kabinetiroda" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Dömötör Csaba nagyon kiakadt a "Párbeszéd nevű pártra"

A Miniszterelnöki Kabinetiroda miniszterhelyettese szerint "a Párbeszéd nevű párt még ennyi hét után is azt tartja legfontosabb feladatának, hogy az Operatív Törzset támadja".

Politikus

Itt a kormány új, turizmusért felelős embere

Két éves időtartamra jelölt ki Rogán Antal kabinetfőnők, a turisztikai térségek fejlesztésével kapcsolatos állami feladatok elvégzésére új miniszteri biztost, dr. Guller Zoltán személyében - derül ki a pénteki Magyar Közlönyből. Az új…

Közélet

Már az interneten is kitölthető a nemzeti konzultációs kérdőív

Dömötör Csaba elmondta: a nemzetikonzultacio.kormany.hu oldalon bárki számára elérhető a kérdőív, melynek beküldési határideje augusztus 15.

Közélet

Négy illegális migráns és egy embercsempész

Egy teherautó ellenőrzése során négy illegális migránst találtak a magyar és a román rendőrök Csanádpalotán. Az ügyben a román hatóságok járnak el.

 

Kategória ajánló