Miniszterelnöki Kabinetiroda hírek

Közélet › Miniszterelnöki Kabinetiroda

A népszerű tévés ismét bekérdezett keményen: a főfideszes válása mögött is egy Borkai-ügy áll? 

19.11.16 11:52

Juszt László, a népszerű TV-s facebook oldalán tette fel a kérdést, vajon Rogán Antal válása mögött is egy Borkai-ügy áll? Íme Juszt László írása: Péntek délelőtt közleményt adott ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda sajtóosztálya, /!/ “Tájékoztatjuk a…

Dömötör Csaba: bármely nyugati kormánypárt megirigyelné a Fidesz legutóbbi választási eredményét

19.11.16 10:37

Bármely nyugati baloldali vagy jobboldali kormánypárt bármelyik választáson megirigyelné azt az eredményt, amelyet a Fidesz ért el az október 13-i önkormányzati választáson - jelentette ki Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti…

Válik Rogán Antal és felesége

19.11.15 10:46

Rogán Antal és felesége, Rogán-Gaál Cecília tizennégy év után mondanak búcsút egymásnak.

Dömötör Csaba: Tényleg visszatért a Demszky-korszak

19.11.04 19:08

Az önök szabadsága azt jelenti, hogy csak és kizárólag baloldali és liberális körök jutnak majd levegőhöz a fővárosban – jelentette ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára a parlamentben.

Rogán Antal húga marad Szakonyfalu polgármestere, senki nem is akart kiállni ellene

19.10.14 18:44

Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter húga, Rogán Valéria is nyert tegnap az önkormányzati választáson – vette észre a napi.hu.

Dömötör Csaba: alkalmas vezetők kellenek

19.10.09 11:31

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára Békéscsabán egyeztetett kedden Herczeg Tamás országgyűlési képviselővel.

A(z) "Miniszterelnöki Kabinetiroda" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Dömötör Csaba is megemlékezett Trianon 100. évfordulójáról

Összetartozunk – írta Facebook-oldalán A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Politikus

24.hu: Teniszszövetségi vezető lehet Rogán-Gaál Cecília

A 3,8 milliárdos adósságot felhalmozó sportszövetségben vezetőcserére készülnek, már a kormányban is tarthatatlannak ítélik a fideszes Szűcs Lajos elnökségét.

Közélet

A nemzeti konzultáció tíz éve sikeresen használt eszköz

Az Orbán Viktor által indított kezdeményezés deklarált célja az ország vezetői és a választópolgárok közötti kapcsolat közvetlenebbé, szorosabbá tétele.

Közélet

Az Európai Bizottság több mind félmilliárd euróval növelné a menekültek támogatását Jordániában, Libanonban és Törökországban

Az Európai Bizottság javaslatot tett arra, hogy a szíriai válságra adott válaszként az Európai Unió növelje meg 585 millió euróval az országból elmenekülők és az őket befogadó Jordánia, Libanon és Törökország helyi közösségeinek…

 

Kategória ajánló