Miniszterelnöki Kabinetiroda hírek

Közélet › Miniszterelnöki Kabinetiroda

Rogán nagyon félhet valamitől

19.03.22 18:05

Aki Rogán Antal tárcájánál akar dolgozni bármilyen munkakörben, annak mostantól nemzetbiztonsági átvilágításon kell átesnie – írja az Azonnali.

Ez a nap a magyar hazaszeretet napja

19.03.15 16:05

Március 15-e csodája abban áll, hogy ilyenkor a nemzet emlékezete, minden történelmi áldozatunk és a szabadságért folytatott küzdelmünk egyetlen egy napban sűrűsödik össze; ez a nap a magyar hazaszeretet napja - jelentette ki a Miniszterelnöki…

A(z) "Miniszterelnöki Kabinetiroda" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Rogán annyi pénzt szórhat el propagandára amennyit csak akar, mert Orbán megengedte neki!

A pénteki Magyar Közlönyben jelent meg az az Orbán Viktor által aláírt rendelet, amely felmenti a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda felügyelete alatt működő Nemzeti Kommunikációs Hivatalt a közbeszerzések központi…

Politikus

Bayer: A felelősségről

Ország-világ előtt, gyűlölettől eltorzult arcával, pengévé szorított szájjal mondta ki: a nemrég történt hajókatasztrófáért Orbán Viktor, Orbán Ráhel és Rogán Antal a felelős.

Közélet

Nemzeti konzultáció indult Kádár Jánosról

A Népi Front célja, hogy a fiatalok valós képet kaphassanak a Kádár-korszak valódi arcáról.

Közélet

Mobiltelefonért mészárolta le áldozatát a migráns

Egész Franciaországot megrázta az a késes gyilkosság, amit a DNS-minta alapján egy 17 éves, feltételes szabadlábon lévő migráns követett el Marseille-ben.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló