Miniszterelnöki Kabinetiroda hírek

Közélet › Miniszterelnöki Kabinetiroda

Karácsony Gergely kidobta az alapjövedelem ígéretét

21.06.17 09:52

Karácsony kukázta pártja, a Párbeszéd legfontosabb választási ígéretét, az alapjövedelem nem került be a 99 Mozgalom programpontjai közé.

Közpénz-milliárdokból építette luxusszállodáját, hamarosan nyit a Mol-vezér új szállodája

21.06.16 22:01

Hamarosan fogadja a vendégeket a Grand Hotel Esztergom, amely Hernádi Zsolt Mol-vezérérdekeltsége számol be róla az mfor.hu. Az első olyan luxusszálloda lesz, amely építési költségeinek jelentős részét a Miniszterelnöki Kabinetiroda felügyelete…

Több százmilliós állami hirdetések a Népszavánál

21.06.04 10:08

Az előző két évben összesen több mint 1,2 milliárd forint értékű állami hirdetést kapott a Népszava.

Újabb milliárdok Rogán első munkahelyének

21.05.12 11:13

A Miniszterelnöki Kabinetiroda márciusban adott 2 milliárd 798 millió forintot annak a Batthyány Alapítványnak, amelynek pályája kezdetén Rogán Antal volt a titkára.

Dömötör Csaba: A baloldal már kiszállt a járvány elleni védekezésből

21.04.01 08:43

Megérte, hogy a kormány nem az elbizonytalanító baloldali véleményre hallgatott – jelentette ki a Magyar Nemzetnek a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Az ellenzék kizárólag a keleti vakcinákat támadja, más jellegű készítményeket nem

21.03.21 18:42

Egyre több helyen látjuk működésben is az oltás ellenes kampányt - így reagált a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára az ellenzék hónapok óta tartó keleti vakcinák elleni támadására.

A(z) "Miniszterelnöki Kabinetiroda" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Karácsony Gergely kidobta az alapjövedelem ígéretét

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára biztos benne, hogy a baloldal hatalomra kerülve adót emelne, nőne a munkanélküliség, csökkennének a bérek.

Politikus

Belvárosi vállalkozók terjeszkednek Rogán Antal új nejének szülőfalujában

Az egyik, aki Rogán polgármestersége idején jutott nyomott áron önkormányzati ingatlanokhoz, a helyi kastélyt vette meg, egy másik pedig felvásárolta a környező földeket.

Nagyvilág

Megújult webshop döccenők nélkül? Lehetséges!

Az online kereskedelem a virágkorát éli. Sőt, folyamatosan erősödik. A vásárlói szokások megváltoztak, az embereknek egy jelentős része szívesebben vásárol az otthon biztonságából. Nyilvánvalóan ebben a koronavírus okozta járványnak…

Életmód

A határ mentén élők is jöhetnek oltásért

A részleteket szabályozó kormányrendelet hamarosan megjelenik a Magyar Közlönyben.

 

Kategória ajánló