Miniszterelnöki Kabinetiroda hírek

Közélet › Miniszterelnöki Kabinetiroda

Dömötör Csaba is keményen kiosztotta az ellenzéket a parlamentben

20.10.12 15:46

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a parlamentben arról beszélt: a baloldal azokkal kötött paktumot, akiket korábban „lenácizott”.

Tuzson Bence koronavírusos

20.10.09 12:36

Koronavírusos Tuzson Bence, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára, az észak-pesti agglomeráció településeinek fideszes országgyűlési képviselője.

Tuzson Bence is koronavírusos

20.10.09 12:01

A Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati államtitkára, országgyűlési képviselő koronavírus-tesztje. A hírt az államtitkár közölte Facebook-oldalán.

Folytatódik a szakápolók béremelése

20.10.06 14:16

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára bejelentette: a járvány körülményei között is növelik a szakápolói béreket.

A Turisztikai Szektor Saját Érdekképviselete sajtóközleménye

20.10.05 13:19

A Turisztikai Szektor Saját Érdekképviseletének második demonstrációjának alkalmával a Miniszterelnöki Kabinetiroda kijelölt munkatársai Dr. Gazdag László és Lődör Zoltán urak átvették a Turizmus megmentésére írt javaslatcsomagot (Főnix…

A Gyurcsány-párt álhír járatán továbbra sincs fék

20.09.28 12:12

Így reagált Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára Oláh Lajosnak, a Demokratikus Koalíció politikusának a napirend előtti felszólalására.

Mikor ingyenes a koronavírus-teszt?

20.09.21 08:02

Azoknak kell fizetniük a PCR-tesztért, akiknek a tesztelés saját döntése - közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Nagyon fontos a szabályok betartása

20.09.19 17:34

A kormány új tájékoztató filmeket jelentet meg a koronavírusjárvány elleni védekezéssel kapcsolatban.

A(z) "Miniszterelnöki Kabinetiroda" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Dömötör Csaba is keményen kiosztotta az ellenzéket a parlamentben

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a parlamentben arról beszélt: a baloldal azokkal kötött paktumot, akiket korábban „lenácizott”.

Politikus

Puzsér szerint Berki Krisztián Rogán és Hajdú csicskása

Puzsér Róbert és Berki Krisztián perének második fordulójára került sor. „Berki Krisztián jól tudja, hogy a per, melyet ellenem indított, megalapozatlan. Rogán Antal és Hajdú Péter csicskásának egyetlen célja, hogy az eljárás lehetőleg…

Nagyvilág

Raed Arafat: Románia 22 nagyvárosában haladja meg a 3 ezreléket a fertőzöttségi arány

A katasztrófavédelmi főigazgatóság (Dsu) vezetője, Raed Arafat államtitkár kedd este a Digi24-nek elmondta, hogy Romániában 22 municípiumban és 15 városban lépte túl a 3-as küszöböt az ezer lakosra jutó koronavírus-esetek…

Tudomány

Mi történik, ha valaki lázzal fennakad egy hőkapun?

A koronavírus-járvány második hullámában egyszerre kell biztosítani a gazdaság működőképességét és az óvintézkedések betartását. Ez nagyon komoly gyakorlati problémákat vet fel, a tömeges, rutinszerű, adott helyszínen, véges…

 

Kategória ajánló