Mikulás hírek

Életmód › Mikulás

Manók és a Mikulás

19.12.06 17:34

A nagyszakállú közeledtének örömére a Vidám Manók együttes koncertjén szórakozhattak a gyerekek.

Több száz levelet kap a Mikulás Csongrádon

19.12.06 16:07

Csongrádon a városháza előtti téren, a betlehem és a város karácsonyfája mellett áll a Mikulás házikója, a nagy szakállú ajándékosztó ott várja a gyerekeket.

Szolgálatban a „Mikulás” – ajándék járt a rendes sofőröknek

19.12.06 16:02

Mikulás napon is folytatódott a „Látni és látszani” kampány Békéscsabán. A rendőrök a menetfény és a tompított fényszóró helyes használatára is felhívták az autósok figyelmét. A szabályosan közlekedők ajándékot kaptak.

Honvéd: pénteken megtartották a bokrétaavató ünnepséget

19.12.06 15:34

A Honvéd-szurkolóknak ennél szebb ajándékot nem is hozhatott volna a Mikulás: a Bozsik Stadionban zajló építkezés elérte a legmagasabb pontot (25 métert), így annak rendje és módja szerint pénteken megtartották a bokrétaavató ünnepséget.

Vérfagyaszó akciójelenet – Pasarétre már megérkezett a Mikulás

19.12.06 14:52

A Pasaréti Ferences Plébánia közösségi oldalán hangzik el a kérdés: „Ti találkoztatok már vele? Nem?! Akkor jól tartsátok nyitva a...

Húsz kiskutya a baráthegyi Mikulás puttonyában

19.12.06 14:16

Ma van Mikulás napja, és szépen kifényesítettük a cipőnket, de a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskolának nem kellett kívánságlistát írnia, hiszen húsz gyönyörű ajándékot kaptak. Anyakutyáik, Zina és Winnipeg ugyanis húsz szép kölyökkel segítik őket, hogy minél…

A(z) "Mikulás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

A lappföldi karácsonynak is keresztbe tesz a járvány

Közeleg a karácsony, az ünnepi időszakban pedig turisták özönlenek, hogy láthassák az „igazi” Mikulást az észak-finnországi Rovaniemiben. Idén természetesen ez is máshogy van. 

Esemény

Miközben Karácsonyék sorra állítják le a felújításokat pénzhiányra hivatkozva, a BKK-nál milliós jutalmakat fizetnek

A főpolgármester 55 milliárdot kér a kormánytól és még el is adósítaná a fővárost, ezért is megdöbbentő a pénzszórás.

Esemény

Idén is lesz karácsonyi vásár Újpesten!

November 28-ától, a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos óvintézkedések maximális betartása mellett megrendezik az újpesti adventi vásárt – írja az Újpest Média.A rendezvényt a helyzetre való tekintettel nem lehet a…

 

Kategória ajánló